سرمقاله پیام اوز/ ابراهیم احمدی: انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ۸ تیر ماه برگزار شد و با توجه به این که هیچ کدام از نامزدهای در دوره اول حائز اکثریت مطلق آرا نشدند، مسعود پزشکیان و سعید جلیلی به دوم راه یافتند. در ۱۵ تیر دور دوم انتخابات برگزار شد که نتایج آن به شرح زیر است:
مجموع آرای ماخوذه داخل و خارج ایران: ۳۰ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۱۵۷ رای
مسعود پزشکیان حائز ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رای، معادل ۵۳/۶ درصد آرا
سعید جلیلی حائز ۱۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۷۹ رای، معادل ۴۴/۳ درصد آرا
میزان مشارکت:۸/۴۹ درصد
با توجه به دیدگاه های مطرح شده توسط مسعود پزشکیان در مناظرات و زمان تبلیغات مبنی بر این که بنا دارد صدای همه مردم ایران را بشنود و برای پیگیری مطالبات آنان اقدام کند، در این نوشتار به دسته بندی دیدگاهها می پردازیم:
۱-آن چنان که از آمار منتشر شده بر میآید در این دوره از انتخابات ۵۰ درصد مردم مشارکت داشتند و ۵۰ درصد شرکت نکردند. گرچه به دلایل مشکلات شخصی، بیماری و… در هیچ انتخاباتی نمی توان انتظار داشت که ۱۰۰ درصد مردم شرکت کنند اما می توان حدس زد از این ۵۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند حدود نصف آنان آگاهانه به دلیل اعتراض به وضعیت موجود، شرکت نکردند. رئیس جمهور منتخب اکنون رئیس جمهور همه از جمله این دسته از مردم است که باید ابتدا سخنان آن ها را بشنود و در ادامه در راستای تقویت انسجام ملی، برای تحقق مطالبات آنان در حد امکان تلاش کند تا در آینده شاهد مشارکت بیشتر مردم در صحنه های مختلف از جمله انتخابات و تقویت رابطه ملت دولت باشیم.
۲-گروه دوم کسانی بودند که در انتخابات شرکت کرده و به مسعود پزشکیان رای دادند که معادل ۲۶/۸ درصد از جامعه( ۵۳/۴ درصد از شرکت کنندگان) را شامل می شود. این گروه نیز شامل کسانی است که احتمالا به شرایط موجود معترض بودند اما به تغییر، متناسب با اختیارات رئیس جمهور امیدوار بودند یا بعضا به دلیل پیشگیری از بدتر شدن شرایط به مسعود پزشکیان رای دادند.
۳-گروه سوم که شامل ۲۲/۱۵ درصد جامعه( ۴۴/۳ درصد شرکت کنندگان) بودند، به سعید جلیلی و دیدگاه های وی رای دادند که گرچه شعار یک جهان فرصت، یک ایران جهش می داد اما نتوانست اعتماد اکثریت رای دهندگان را به دیدگاه خود جلب کند و فرصت رسیدن به پاستور را نیافت.
آن چه از این نوشتار میتوان نتیجه گرفت این است که هیچ یک از این ۳ دسته، اکثریت را ندارند بلکه هر دسته حدود ۲۵ درصد از افراد جامعه را تشکیل می دهند. با توجه به این که هر ۳ گروه دغدغه پیشرفت جامعه و تامین رفاه مردم را دارند اما دارای اختلاف سلیقه هستند و رئیس جمهور منتخب نیز بارها برنامه خود را رعایت عدالت، تقویت انسجام داخلی و در ادامه حل مشکلات مردم اعلام کرد باید تلاش کند مطالبات هر ۳ گروه را پیگیری کند.
گرچه رئیس جمهور منتخب در اجرای برنامه ها با چالش های متعددی روبرو خواهد بود و هنوز یک هفته از این انتخاب نگذشته بعضا خط و نشان می کشند، در بعد کلان پایبندی رئیس جمهور منتخب به وعده ها و تعهد به اجرای برنامه ها، ارتباط با مردم به ویژه نخبگان هر جناح، بهره گیری از مشورت، انتخاب وزیران کارآمد، متخصص و پاسخگو، تقویت انسجام درونی، برنامه ریزی برای ارتباط بین المللی در راستای حل مشکلات معیشتی و کاهش تورم که برای مردم ملموس باشد، توجه به فناوری ها از جمله اینترنت و تلاش برای آزادی های اجتماعی بخشی از خواسته هاست که درصورت تحقق آن ها می تواند به تقویت ارتباط ملت و دولت بیانجامد و بسیاری از کسانی که با تردید رای دادند و یا مرددین را به شرکت در انتخابات تشویق کردند، پشیمان نکند.
در بعد منطقه ای نیز میزان مشارکت شهرستان اوز ۲۲ درصد اعلام شد که یکی از دلایل کاهش این مشارکت نسبت به کل کشور، میتواند عدم سکونت بسیاری از همشهریان در شهرستان در زمان انتخابات باشد. اما در صورتی که مردم شهرستان علاوه بر اقدامات اساسی در بعد کلان، پیگیری مطالبات منطقه ای خود شامل به کارگیری مدیران شایسته و کارآمد، استفاده از نیروهای انسانی بومی واجد شرایط، ارتقای فیشور به بخش، تحقق مطالباتی مانند استقرار اداراتی که به حل مشکلات مردم کمک می کند به ویژه اداره ثبت اسناد و املاک، تسهیل سرمایه گذاری و رونق اقتصادی، کاهش مالیات مشاغل، تخصیص بودجه به ویژه در حوزه بهداشت و درمان، راه، آب و… را در عمل ببینند، مطمئنا این مشارکت افزایش خواهد یافت.
علت اصلی مشارکت کم مردم شهرستان اوز در این. انتخابات بیشتر نارضایتی از شرایط موجود. جامعه. است. ونه عدم. سکونت مردم در محل بیشتر. ارا در اوز. مربوط به شرکت بانوان. است. به هر صورت چنانچه اقای. پزشکیان. به قولهای خود. عمل. کنند وبرای. مردم. واقلیت ها. واقوام مختلف احترام. وحقوق برابر برقرار نمایند. سهرستان. اوز هم. در اینده بیشتر. در انتخابات. شرکت میکنند درحال حاضر مردم اوز. انتظار. دارند که از جوانان ومتخصصبن بومی. برای. مدیریت شهریتان. استفاده. شود تا حرکتی وتحولی. در شهرستان. ایجاد. شود. اینشالله
اقای احمدی. عزیز شما باز نشسته علوم پزشکی در اوز. هستید. واطلاع کافی از شرایط. امروز بیمارستان. اوز. دارید. لطفا درباره قولهای مسولان. لار. درباره. دستگاه. سی تی. اسکن. ودایر کردن. بخش مراقبت های. ویژه icu ودستگاه رادیولژی. وازمایشگاهی. که قول. انرا. داده اند. ولی عمل. نکرده. اند. جهت. اطلاع. مردم. ومسولان. مطابی. بنوبسید. مردم. از افرادی مطلع. ودلسوز. همانند. شما ها. انتظار. دارند. با تشکر
متاسفانه مشکلات بیمارستان چندعلتی است. تحلیل و نببین واقعیات بیمارستان، مشکلات و راهکار های آن حواشی زیادی دارد که به جای تلاش برای حل مشکلات منجر به تخریب فرد تحلیل کننده می شود.
http://awazemrooz.ir/?p=29552
درپاسخ به مدیریت محترم عرض کنم که میشود که چندتا از مهمترین مشکلات فعلی. بیمارستان. را به عنوان. مطالبه. عمومی. مردم. مطرح واطلاع. رسانی. کرد ب عنوان اهل قلم. وخبرنگار محلی. میشود. گفت. ونوشت که بیمارستان. اوز. به علت. نداشتن تجهیزات پزشکی. کافی. مانند. دستگاه ct. اسکن. وعدم وجود بخش icu وکمبود. متخصص توان خدمت رسانی به بیماران. اوز. را ندارد ولاجرم بیماران. را به. لار وگراش میفرستند که این کار باعث. میشود. بر. درامد واعتبارات بیمارستان. صدمه بزند وبیمارستان. با سابقه. اوز. را در منطقه از حیطه. کارایی. واعبتار. بیندازد. کاری که. درحال حاضر مردم. انرا به عینه. وبصورت. روزانه. می بینند. با تشکر از کارکنان. بیمارستان. اوز
لطفا. از غیر فعال بودن. شبکه بهداشت. ودرمان. در شهرستان. اوز. بنوبسید که هیچگونه درخواست. ومطالبه ای از مقامات بالا دستی خودشان. در لار ندارند وشهرستان. اوز. وکمبودها. ومشکلاتش. را به. امان. خود. رها. کرده اند درصورتیکه در سایر. شهرستا ن ها. شبکه. بهداشت. ودرمان. در راس امور وکارها. هستند. تنها. در اوز. این شبکه. در حالت. انفعال وانزوا. است وکاری. به مردم. اوز. ندارند