محمد شکوه مدیر رستوران قلعه اوز از بازگشایی این رستوران از شنبه ۱۰ آذر خبر داد. این رستوران که جنب پمپ بنزین اوز قرار دارد در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع با زیربنای ۷۰۰ متر مربع، دارای ۱۵ غرفه است و در فضای باز نیز ظرفیت استقرار ۱۵ میز را دارد.
پس از بازگشایی، رستوران قلعه در فاز اول با پذیرایی شام در خدمت مراجعین است و در فاز دوم برای تهیه ناهار اقدام می کند. شکوه افزود: برای شام علاوه بر فست فود، انواع کباب سرو میشود و سعی شده است با تجهیز غرفهها، حریم مراجعین حفظ شود و علاوه بر سرو غدا فضا برای مراسمهای خانوادگی و جشن تولد میهمانان فراهم شود.
محمد شکوه که یکی از کار آفرینان شهر اوز است که علاوه بر رستوران قلعه برای تجهیز و راه اندازی سالن امپراطور، گلخانه، آهن فروشی و… در شهر اوز سرمایه گذاری کرده، انگیزه خود از این اقدامات را آبادانی شهر و کار آفرینی در کنار سودآوری دانست و گفت: انتظار دارد مردم منطقه به ویژه همشهریان اوزی که دغدغه آبادی شهر و رونق اقتصادی دارند از سرمایه گذاران به ویژه رستوران قلعه حمایت کنند.
وی یادآور شد در زمان شروع به کار رستوران قلعه در چندین سال گذشته بالغ بر یک میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است که با همان مبلغ در آن زمان قادر به خرید حداقل ۴ زمین ۴۰۰ متر مربعی بوده که اگر ارزش افزوده آن را اکنون محاسبه کنیم حداقل ۳ برابر شده بود، اما هدف از سرمایه گذاری تنهاد سودآوری نبوده بلکه آبادی شهر، رونق اقتصادی و کار آفرینی مطرح بوده است. وی یادآور شد پس از تعطیلی قلعه چند نفر شغل خود را از دست داده و یکی از دلایل بازگشایی برگشت مجدد آنان به کار بوده است.
احمد کریما که خود پیمانکار ساخت این رستوران بوده است گفت: برای ساخت و بهره برداری ازاین مجموعه تلاش زیادی شده است و ایده های خوبی به کار رفته و باید تلاش کنیم علاوه بر حمایت کافی از سرمایه گذاران در شهر اوز، مشکل کمبود نیروی کار ماهر و عدم استقبال نیروی کار را برطرف کنبم. وی نیز اظهار امیدواری کرد با حمایت مردم از این مجموعه ها و استقبال نیروی کار، بتوان به استمرار فعالیت و گسترش رستوران قلعه ادامه داد.
عکس از: سنا ملاحت
خبر بسیار خوبی بود آرزوی خیر و برکت برایشان داریم منتظر حمایت شهروندان هستیم.