ابراهیم احمدی: سفر رئیس جمهور به استان فارس با اعزام حجت الله عبدالملکی به عنوان نماینده رئیس جمهور به شهرستان اوز در ۲۰ مهر ماه همراه شد. در جلسه شورای اداری که به همین مناسبت در فرمانداری شهرستان اوز برگزار شد، مطالبات در حوزه های: ورزش، راه، آب، بهداشت و درمان، اقتصاد و سرمایه گذاری، فرهنگ، امور بانوان، زلزله زدگان، ارتقای فیشور و بیدشهر توسط فعالان شهرستان مطرح و به و تایید فرماندار نیز رسید.
دکتر عبدالملکی پس از شنیدن مطالبات گفت: ابتدا سلام رئیس جمهور به مردم و مسئولین شهرستان ابلاغ می کنم. استان وسیع است و رئیس جمهور علیرغم علاقه، امکان حضور در همه شهرها را ندارند.
وی افزود: سفرهای استانی چند هدف دارد. یکی دیدار با مردم هر منطقه و ابراز عرض ارادت دولت. هدف دوم شناسایی میدانی مشکلات است و هیچ مسئله گم نمی شود و همه ثبت و ضبط می شود و اولویت بندی می شود. هدف سوم آن است مدیران منطقه ای انگیزه بیشتری پیدا کنند و از منابع متمرکز برای حل مسائل اقدام شود. نکات مطرح شده یادداشت کردم و در جلسه شورای اداری مهم ترین آن ها اعلام شده و با دستگاه مورد نظر مکاتبه می شود و برای اقدام تسهیلات دولتی زلزله زدگان نیز پیگیری می شود.

در باره مطالبات شهرستان اوز بارها گفته شده، مدیران شهرستان نیز تلاش خود را انجام می دهند، اما متاسفانه بسیاری از آن ها محقق نشده و روند بسیار کند است. یکی از آن ها که عملیاتی شده پلیس +۱۰ است که علیرغم فراخوانی که ۱۳ ماه قبل داده شد هنوز مستقر نشده است. زلزله زدگان نیز برای دریافت تسهیلات دولتی همچنان بلا تکلیف هستند.
اکنون یک ماه از این سفر گذشته است و آن چنان که نماینده رئیس جمهور گفته اند این سفر ۳ هدف داشته است. افکار عمومی منتظر است به جز هدف اول که دیدار با جمعی از فعالان بوده در باره اهداف دوم و سوم که شامل شناسایی میدانی مشکلات، ثبت وضبط آنان و انگیزه به مدیران منطقهای بوده اطلاع رسانی شود تا شهروندان عملا شاهد تاثیر ملموس سفر استانی هیئت دولت به شهرستان باشند. در باره طرح مطالبات شهرستان اوز در جلسه شورای اداری استان که موردی انعکاس نیافته، اکنون پس از گذشت یک ماه، مردم منتظر هستند بدانند نتیجه مکاتبه نماینده رئیس جمهور با دستگاه ها به کجا رسیده است؟
علاوه بر دکتر عبدالملکی وزیر ورزش و جوانان نیز ۲۰ مهر ماه به شهرستان اوز سفر کردند و سالن ورزشی خیریه رئیس عبدالرزعبدالغنی را در کوره افتتاح کردند. یکی از مطالباتی که از وزیر ورزش و جوانان خواسته شده موضوع ارتقای نمایندگی ورزش و جوانان اوز به اداره و اختصاص ردیف سازمانی بوده است. با توجه به سابقه ۴۸ ساله این نمایندگی( از سال ۱۳۵۲ تاکنون) و مشارکت بالای مردم شهرستان در حوزه ورزش تحقق این مطالبه بی تردید در ارتقای ورزش شهرستان تاثیر به سزایی خواهد داشت.

دفتر نماینده مجلس شورای اسلامی از حضور وزیر راه و شهرسازی، معاون علمی رئیس جمهور و مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت در حوزه انتخابیه در این بازه زمانی تشکر کرد. گرچه این مسئولین در شهرستان اوز حضور نیافتند اما اعلام شده که ۴۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل جاده جهرم-جویم-لار-بندر عباس، ۳۰۰ میلیارد تومان برای جاده لار- لامرد و ۲۰۰ میلیارد تومان برای جاده لار- بستک اختصاص یافته است. جاده های شهرستان اوز متاسفانه کیفیت بالایی ندارد و برای ارتقای آن، مردم شهرستان در این حوزه مشارکت گسترده ای دارند و چشم انتظار توجه بیشتر برای اختصاص بودجه های دولتی هستند تا با توجه به هزینه های بالا در حوزه راه، این مشارکت های مردمی به نتیجه مطلوب برسد.
با تشکر. از جناب. احمدی که مسولانه مطالبات مردم. را پیگیری میکنید. مردم.اوز انتظار. دارند که درخواست های بحق. آنها. مرتب. وبصورت جدی. باز تکرار شود ومسولان. را به قول. ووعده ای که. داده اند گوشزد نمایند. مسولان. در اوز هم باید. وعده های دکتر. عبدالملکی مشاور ریس جمهور. را پیگیری. نمایند. ورسانه ها هم. باید. باز. تکرار. کنند. با تشکر
مسولان عادت کرده اند که در سفرها. ومناسبت. ها در مقابل درخواست های مردم. وعده ووعید. وقولهای. مساعد. به دهند اما در عمل. کاری. انجام. نمیدهند و چنانچه مردم. ومسولین. محلی هم. پیگیر. آن قولها. نباشند. همه چیز. فراموش. میشود حالا امیدواریم که درخواست ها ومطالبات مردم. صبور. اوز در دور دوم سفر ریس جمهور به این سرنوشتها. دچار نشود
شما که میگید پلیس+۱۰عملیاتی شده دلیلش چیه که مستقر نمیشه؟!!!نیروی انسانی کم دارین؟؟مکانشو ندارید؟؟بودجشو ندارید؟؟لار و گراش نمیزارن؟؟مشکل کار کجاست پس؟؟؟هرکی میدونه بگه تا بقیه هم بفهمند
مشکل اداراتی نظیر ثبت و اسناد و پلیس+۱۰و …..و راه ها و جاده های اوز با نشستن حل نمیشه باید تلاش کرد براش باید بری تهران باید بری شیراز مثل لاریا و گراشیا ولی مسئولین ما توقع دارند با تلفن کردن و نشستن مشکل شهرستان رو حل کنند