چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳
 |  24/ آگوست/ 2023 - 12:57
  |   نظرات: 2 نظر
559 بازدید

پروژه‌های هفته دولت و اعتبارات سال جاری محورنشست مطبوعاتی فرماندار شهرستان اوز

محمدمحمدی فرماندار شهرستان اوز به مناسبت هفته دولت امروز ۲ شهریوردر نشستی با اصحاب رسانه، پروژه های هفته دولت و اعتبارات سال جاری شهرستان را تشریح کرد.

فرماندار با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت از تلاش های دولتمردان برای خدمت به مردم سپاسگزاری کرد و گفت: فردا ( ۳ شهریور) قبل از نماز جمعه گزارش یک ساله عملکردها بیان می شود و مقرر شده مدیران دستگاه ها نیز عملکرد خود را اطلاع رسانی کنند.

وی افزود: برخی از پروژه های هفته دولت شهرستان، یکشنبه ۵ شهریور با حضور معاون عمرانی استاندار افتتاح می شود و برخی در نیز محدوده هفته دولت و تا پایان شهریور ماه بهب هره برداری می رسند. عمده طرح ها شامل ۲۳ طرح با اعتباری معادل ۱۶۰ میلیارد تومان هستند که افتتاح می شوند و برخی طرح ها نیز کلنگ زنی خواهد شد.  

فرماندار اوز برخی از طرح های هفته دولت در شهرستان را به شرح زیر اعلام کرد:

بهسازی جاده کوره هیرم به طول ۷ و نیم کیلومتر با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان که با همکاری  اداره کل راه و شهرسازی و خیرین انجام شده که شامل تعریض و اصلاح نقاط حادثه خیز است.

افتتاح آموزشگاه حضرت زینب در کوره با مشارکت خیرین

افتتاح خانه  پزشک و‌داروخانه در بیدشهر با مشارکت خیرین

افتتاح مدرسه ۶ کلاسه بازرگانی در شهر اوز با همراهی خیرین و‌اداره کل نوسازی مدارس.

افتتاح ساختمان اداره فرهنگ و‌ارشاد اسلامی به همت نیکوکار شیخ عبدالقادر فقیهی.

کلنگ زنی تالار مرکزی شهر اوز با اعتبار دولتی و همراهی خیرین.

نماینده عالی دولت در شهرستان گفت: افتتاح اداره محیط زیست پس از فته دولت  انجام خواهد شد و حکم مسئول آن نیز صادر شده است. بهسازی روستاهای شهرستان که در عمده آن ها انجام شده و انقلابی در آسفالت معابر تا پایان شهریور انجام خواهد شد. روشنایی زمین چمن شهدای اوز،  افتتاح شبکه برق فشار متوسط کوره و بیدشهر که به زودی افتتاح می شود و افت ولتاژ برق ازبین می رود.

افتتاح ۲  واحد تولیدی، افتتاح مدرسه کار و دانش بهروزیان قبل  از مهر ماه، افتتاح زمین چمن مدرسه احمدپور و رافعی، کلنگ زنی ساختمان بهداشتی در روستای فیشور، افتتاح ایستگاه خودکار هواشناسی نیز بعد از هفته دولت انجام می شود.

فرماندار در پایان افزود: سالن ورزشی شهر کوره تکمیل و آماده بهره برداری است که‌ با حضور نماینده رئیس جمهور در سفر استانی هیئت دولت افتتاح می شود.

فرماندار در پاسخ به پرسش نمایندگان رسانه‎ها گفت: اداره ثبت اسناد زیر مجموعه قوه قضائیه و از مطالبات به حق مردم است و دردور دوم سفر استاندار به جد پیگیری شده است. استاندار با رئیس ثبت اسناد کشور تماس گرفته و قول مساعد داده شده است. مکاتبه با مدیر کل استان انجام گرفته و در سفر رئیس قوه قضائیه به استان هم پیگیری شده و نامه مکتوب داده شده است که امیدواریم به زودی محقق شود.  

برای استقرار پلیس +۱۰ با معاون فرمانده نیروی انتطامی استان مذاکره شد و اعلام شده فرد واجد شرایط انتخاب شده است  و به زودی مستقر خواهد شد.

برای خبرنگار صدا و سیما نیز پرسیده شد که فرماندار گفت: با مدیر کل صدا و سیما برای انتخاب فرد واجد شرایط پیگیری می کند و شرایط به مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اعلام شده تا فراخوان داده شود. مدیر اداره فرهنگ و ارشاد نیز قول داد مکان و تجهیزات در اختیار خبرنگار معرفی شده قرار دهد.

۷۰ میلیارد تومان اعتبارات شهرستان اوز در سال ۱۴۰۲

در ادامه این نشست فرماندار شهرستان اوز گفت: اعتبارات شهرستان اوز از سرجمع  ۳ محل نفت و گاز، توازن و استانی قریب به ۷۰ میلیارد تومان است که حدود ۸۰  درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است( اعتبارات سال ۱۴۰۱ حدود ۴۲ میلیارد تومان بود.) اعتبار تملک دارایی ۱۱ درصد، نفت و گاز ۱۳۸ درصد و توازن هم ۷۰ درصد رشد داشته است.

فرماندار افزود: مبنای توزیع اعتبارات براساس نیازهایی که احصا شده است. برمبنای دستورالعمل باید یک سری الزامات رعایت شود اما یک سری قوانین عوض شده مثلا در سال جاری از اعتبارات می توان به شهرداری پرداخت کرد که به شهرداری اوز یک و نیم میلیارد تومان تخصیص داده شده  است.

نماینده عالی دولت افزود: از دیگر شاخص ها برای تخصیص اعتبار، توانایی دستگاه ها در جذب اعتبار است. عمده اعتبارات به زیر ساخت ها اختصاص داده شده و  ۲۷ درصد برای راه و شهرسازی، ۲۷ درصد آب و فاضلاب، ۱۵ درصد بنیاد مسکن در نظر گرفته شده و  ورزش و جوانان ۴/۸درصد، حوزه فرهنگ ۵/۶ درصد  از اعتبارات دریافت می کنند.

محمدی خاطر نشان کرد: اعتبار تملک دارایی ۲ نیز در اختیار نماینده است و خود نمایندگان مجلس محل ها هزینه کرد را در نظر می گیرند که آنان نیز الزامات خاص خود را دارد و باید شاخص توازن داشته باشد.

فرماندار در پاسخ به میزان تحقق اعتبارات سال گذشته گفت: سال گذشته اعتبارات نفت ۱۰۰ درصد تخصیص یافته و امسال بیشترین رشد را در نفت و گاز داشتیم. در سایر موارد حدود ۷۰ درصد محقق شده است.

در پاسخ به اعتبار تالار اجتماعات شهر اوز که در هفته دولت کلنگ زنی می شود فرماندار گفت: به سالن اجتماعات و نگارخانه شهر در دستور کار قرار گرفته است. با اعتبار گذشته و رایزنی که انجام شده، کدپروژه استانی اخذ شده و قرار شده تفاهم نامه تنظیم شود و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قول دادند از اعتبارات سال جاری تخصیص بدهند. پروژه ها یا کد استانی می گیرند یا کد ملی، که تالار احتماعات کد استانی گرفته و فقط از اعتبارات استانی پرداخت می شود و از اعتبار ملی پرداخت نمی شود. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز پس از پیگیری نماینده مجلس برای تجهیز این تالار قول مساعد داده است.

در پایان این نشست در باره زلزله و پیگیری ها نیز مواردی مطرح شد و فرماندار گفت: منازلی که دچار آسیب شده اند برای بازسازی آن باید حتما با کارشناسان بنیاد مسکن و شهرداری برای بازسازی هماهنگی کنند و خودسرانه یا براساس گفته های افراد اقدام نکنند.

برای بررسی آسیب ها و اقدامات قابل انجام در بیمارستان امیدوار نیز جلسه ای با حضور مدیران و کارشناسان فنی دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شده و مقرر شده کارشناسان فنی استانداری نیز از این مرکز بازدید کنند تا براساس نظر کارشناسی اقدام کرده و بیمارستان بتواند روند خدمات رسانی خود ادامه دهد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

2 Responses to “پروژه‌های هفته دولت و اعتبارات سال جاری محورنشست مطبوعاتی فرماندار شهرستان اوز”

  1. خبرهای خوب از قول. فرماندار اوز گفت:

    درمورد استقرار. ادارات. محیط زیست. دفتر پلیس ۱۰+ وایستگاه. هواشناسی. رسمی خبرها. امیدوار کننده است واینشالله که برای. تاسیس اداره مهم ثبت. اسناد. هم. فعالیت. بیشتری. بشود که بسیار ضروری. است امیدواریم که جاده مربط. ومخزن. دولتی. آب هم. مورد توجه. قرار گیرد. وفرمانداری محترم. پیگیری. بیشتری. بنمایند

  2. قابل توجه مسولان. و شهروندان. اوزی گفت:

    دیروز ۲. شهریور در۷. شهرستان. تازه تاسیس استان. بلوچستان ۷. اداره. ثبت. اسناد به صورت. همزمان. توسط. ریس سازمان ثبت. کشور. افتتاح. شد

نظر سنجی

یک سال از فعالیت شوراهای ششم شهر و روستا گذشت. میزان رضایت شما از عملکرد و فعالیت های سال اول شورای اسلامی ششم شهر اوز چقدر است؟

Loading ... Loading ...
آخرین نظرات
  • با عرض تبریک کاش یک بار اسامی آنها را هم ذکر می کردید که باعث تشویق خودشان و خانواده شان شود...
    آرزو خ ه آ.خ در مطلب: تیم بسکتبال نوجوانان اوز به فینال سوپرلیگ کشور راه یافت
  • آفرین به این نوجوانان افتخارآفرین و مدیران ارزنده این تیم...
    اوزی در مطلب: تیم بسکتبال نوجوانان اوز به فینال سوپرلیگ کشور راه یافت
  • خسته نباشی دلاوران ان شالله جشن پیروزی بگیریم همچنین خسته نباشی به کادر مربی گری موفق پیروز باشی...
    صمدانی در مطلب: تیم بسکتبال نوجوانان اوز به فینال سوپرلیگ کشور راه یافت
  • خدا خیر وبرکت بیشتر به این جوان دلبسته زادگاه خود. عطا فرماید باتشکر جمعی. از جوانان دانشجوی بومی محل...
    سپاس از خیر بزرگوار اقای ملکی در مطلب: مساعدت ٢ ميليارد ريالي خير جوان عبدالعزيز محمد امين ملكي ( قوام ) به بيماران نيازمند و ايتام تحت پوشش
  • ضمن سپاس از درج خبر لازم به ذکر است طوری تیتر زدید که انگار آقای معصوم نژاد شخصا با ریس جمهور دیدار داشتن...
    شهروند در مطلب: شرکت عبدالله معصوم نژاد در دهمین اجلاس اتاق اصناف ایران و دیدار با رئیس جمهور
  • از جنبه مالیات بر درآمد هم‌ دست کم سه تا پنج سال تنفس مالیاتی به کسبه داده‌ شود و مالیات بخشیده شود چرا که کسبه با درگیر شدن با تورم افسارگسیخته و بی‌ارزش شدن پول ملی و س...
    سعید هنری در مطلب: شرکت عبدالله معصوم نژاد در دهمین اجلاس اتاق اصناف ایران و دیدار با رئیس جمهور
  • بخش‌ دولتي که ثروتمند هستند دستمزد کارگران زير پوشش‌ را خودشان تعيين کنند با بالاترین حقوق...وبخش‌ خصوصي هم توافقي بين خودشان يعنی بين کارگر و‌کارفرما . دولت هر چه‌ در بخ...
    سعید هنری در مطلب: شرکت عبدالله معصوم نژاد در دهمین اجلاس اتاق اصناف ایران و دیدار با رئیس جمهور
  • انشالله که موفق باشن...
    در مطلب: تیم بسکتبال اوز در یک قدمی ۴ تیم برتر ایران
  • به قرار اطلاع نمایندگی. اداره ثبت اسناد املاک اوز روز شنبه 11 اسفند ماه جاری. با حضور مسولین. استانی ومنطقه. افتتاح میشود. که جا. دارد از خیران بزرگوار. مومن مولوی. جنگجو...
    افتتاح. اداره ثبت. اسناد. در اوز در مطلب: کمک ۸۴ میلیون تومانی انجمن خیریه سلمان فارسی به بخش دیالیز بیمارستان امیدوار اوز
  • تشکر از فعالین ومسولان. انجمن خیریه سلمان فارسی هرچه بیشتر به تجهیزات بیمارستان کمک بشود خدمتی است به عموم مردم اوز ایشالله که بخش icu بیمارستان ودستگاه ct. اسکن ان هم بز...
    سپاس از انجمن خیریه. اوز در مطلب: کمک ۸۴ میلیون تومانی انجمن خیریه سلمان فارسی به بخش دیالیز بیمارستان امیدوار اوز