ابراهیم احمدی*: راهاندازی دانشکدۀ بهداشت اوز از سال ۸۸ با اعلام آمادگی هیئت پیگیر این دانشکده برای مشارکت در تأمین زیرساختها کلید خورد. این دانشکده از سال ۹۱ با مدیریت آقای محمدرضا عرفانی و همکاری مؤثر هیئت پیگیر دانشکده، با پذیرش دانشجو در رشتۀ کارشناسی بهداشت عمومی فعالیت آموزشی خود را در ساختمان کودکستان آشنا آغاز کرد. همزمان ساخت ۳۵۰۰ متر مربع ساختمان آموزشی در ساختمان اصلی به همت آقای عبدالرزاق شرافت آغاز شد و پس از تکمیل این پروژه، در سال ۹۵ دانشکدۀ بهداشت به ساختمان اصلی منتقل گردید. این دانشکده در حال حاضر دارای ۳۰۰ دانشجوی شاغل به تحصیل در چهار رشتۀ تحصیلی: کارشناسی بهداشت عمومی، بهداشت محیط، بهداشت حرفهای و تغذیه است که پس از دانشگاه پیام نور بیشترین تعداد دانشجو را در شهرستان دارد.
مدیریت محمدرضا عرفانی که تاکنون بیشترین سابقۀ مدیریتی در این دانشکده را داشته، تا سال ۹۷ ادامه یافت و پس از آن به ترتیب در چهار سال اخیر دکتر مبشری، دکتر زارع، دکتر سخاوتی و مهندس امانت سرپرستی این دانشکده را به عهده داشتهاند، تا اینکه اخیراً با ابلاغ دکتر سلمانپور؛ رئیس دانشکدۀ علوم پزشکی لارستان، دکتر محمود خدادوست بهعنوان سرپرست جدید دانشکدۀ بهداشت، جایگزین مهندس ساسان امانت شد.
تغییر در مدیریت این دانشکده قابل پیشبینی بود. تحصن دانشجویان این دانشکده برای کمبود امکانات رفاهی، صدور بیانیۀ دبیرکل شورای صنفی دانشکدۀ علوم پزشکی لارستان بلافاصله پس از تحصن دانشکدۀ بهداشت اوز و درخواست استعفای مهندس امانت از ریاست دانشکده! و انتشار اظهارات رئیس محترم دانشکدۀ علوم پزشکی لارستان از سایت دانشکده پس از تحصن در این راستا قابل تأمل بود.
هیئتامنای دانشکدۀ بهداشت اوز پس از این اتفاقات با رئیس دانشکدۀ علوم پزشکی لارستان دیدار کرد و ضمن حمایت از مهندس امانت، خواستار برنامهریزی برای همافزایی اقدامات در دو حوزۀ مشارکت مردمی و دانشکده شد؛ اما پس از مدتی ابلاغِ تغییر مدیریت صادر شد.
مهندس ساسان امانت علاوه بر اینکه بهعنوان مدیر بومی برای ارتقای دانشکده میکوشید، دارای سه ویژگی بود که میتوانست به توسعۀ دانشکده کمک کند. این ویژگیها عبارتاند از: عضویت در هیئتعلمی دانشکدۀ بهداشت و ارتباط مؤثر با سایر اعضای هیئتعلمی؛ شناخت متقابل از نیکوکاران و جلب اعتماد آنها و حضور مستمر در دانشکده و پیگیری هدفمند امور؛
مهندس امانت در طور دوران مدیریت خویش پیگیری امور جاری دانشکده و تلاش برای ارتقای کمّی و کیفی؛ تلاش برای تأمین امکانات رفاهی دانشجویان از طریق هماهنگی با نیکوکاران و دانشگاه پیام نور؛ پیگیری برای راهاندازی رشتههای جدید؛ اجرا پروژه گازکشی دانشکده، پروژۀ دیوارکشی با همکاری بانی خیر؛ معرفی و اخذ مجوز آزمایش کیفی آب در آزمایشگاه دانشکده بهداشت، پیگیری تکمیل شدن پروژۀ استادسرای دکتر سیفایی و از همه مهمتر پیگیری برای جلب نیات نیکوکاران برای توسعۀ ساختمان آموزشی را انجام داد که باید قدرشناس آن بود.
انتخاب سرپرست دانشکدۀ بهداشت اوز بر اساس معیارهای رئیس دانشکدۀ علوم پزشکی لارستان از جمله هماهنگی کامل با مافوق، از اختیارات رئیس است و امیدواریم تغییرات مدیریتی موجب وقفه در برنامههای این دانشکده نگردد و بتواند انتظارات سهجانبۀ رئیس دانشکدۀ علوم پزشکی لارستان، مطالبات دانشجویان و مردم شهرستان را برآورده سازد.
در حکم رئیس دانشکدۀ علوم پزشکی لارستان خطاب به سرپرست جدید دانشکدۀ بهداشت اوز انتظاراتی مانند گسترش تعمیق ارتباطات با وزارتخانه در جهت اهداف سازمانی، پیگیری راهاندازی رشتههای آموزشی مصوب سند توسعۀ متوازن و رشتۀ پیشنهادی وزیر در رابطه با کتابداری پزشکی، اهتمام ویژه به مسائل علمی، فرهنگی و رفاهی دانشجویان و تلاش برای افزایش مشارکت خیّرین در امور زیرساختی آموزش، هماهنگی کامل با رئیس دانشکده در انتصابات و تصمیمگیریهای کلان و… عنوان شده است که امیدواریم سرپرست جدید بتواند برای تحقق آنها بکوشد.
در خصوص مطالبات دانشجویان بر اساس موارد منتشرشده در سایت دانشکدۀ علوم پزشکی لارستان، دکتر سلمانپور در اظهارات خود پس از تحصن دانشجویان این دانشکده گفتهاند: «متأسفانه در این چند سال نگاه جدی و قابل قبولی به این دانشکده و دانشجویان آن بهخصوص در حوزۀ رفاهی آن هم با وجود فاصلۀ این دانشکده تا مرکز شهر نشده که از اینرو، برای جبران هرچه سریعتر در بدو شروع به کار معاون جدید آموزشی، در جلسات متعدد با حضور مسئولان ذیربط به این موضوع پرداخته و خواستار برنامهریزی دقیق و با اولویت در این خصوص شدهام.»
برنامهریزی برای تأمین امکانات رفاهی دانشجویان و تحقق خواستههای واقعی آنها از اقدامات لازم است؛ اما باید توجه داشت که تأمین بسیاری از امکانات رفاهی از جمله ساخت خوابگاه دانشجویان درون دانشکدۀ بهداشت و در اختیار گذاشتن خوابگاه دانشگاه پیام نور، با همکاری و کمکهای مردمی محقق شده است. برای ساخت استادسرای سیفایی نیز تفاهمنامهای تنظیم شد تا با مشارکت اعتبارات مردمی و دولتی، این استادسرا ساخته شود. اعتبارات مردمی تأمین و هزینه شده است؛ اما اتمام این پروژه همچنان منتظر تزریق اعتبارات دولتی است که امید میرود با تغییر مدیریتی، زمینۀ تأمین اعتبارات دولتی برای تکمیل این پروژه فراهم گردد تا به امکانات رفاهی دانشکده از طریق تخصیص اعتبارات دولتی اولویت بیشتری داده شود.
هیئتامنا و مردم شهرستان اوز نیز علاوه بر حفظ و ارتقای سطح علمی دانشکدۀ بهداشت اوز، خواستار توسعۀ دانشکده بهویژه با راهاندازی رشتههای مرتبط و تحصیلات تکمیلی، برنامهریزی برای اعتمادسازی و جلب نیات نیکوکاران برای توسعۀ فیزیکی و تأمین امکانات برای دانشجویان و هیئتعلمی هستند.
عدم ثبات مدیریتی و نداشتن شناخت کافیِ سرپرست جدید، تحقق انتظارات را با چالش روبهرو میکند؛ اما برآورده شدن آنها غیرممکن هم نیست. با هم منتظر میمانیم و وقایع را رصد میکنیم تا شاهد تحقق آنها باشیم. * عضو هیئتامنای دانشکدۀ بهداشت اوز
تغیرات پی در پی در مدیریت این دانشکده جلوی پیشرفت و توسعه علمی و آموزشی ورفاهی آنرا گرفته است به نظر میرسد مردم وهیت امنای دانشکده بهداشت اوز باید از طریق فرمانداری مسایل را پیگیری نماید وگرنه افراد غیر بومی ونا آگاه به مسایل فرهنگی اوز نمی توانند کاری از پیش ببرند ومشکلات کماکان بیشتر هم میشود باید مانند مردم خنج. تاثیر گذار وارد شویم وبی تفاوت نباشیم
. چرا دانشکده علوم پزشکی لار سرپرست بومی و شایسته دانشکده اوز را تغییر داده اید؟این کار را با برنامه ریزی کامل انجام دادید و متاسفانه اوزیهایی که معتمد هستید و با عناوین مختلف مسئولیت برعهده گرفته اید سکوت کردید؟چرا آقایان و خانم های که مثلا مسئولیت برعهده گرفته اید هیچ اعتراضی نکردید؟ هیات امنای دانشکده بهداشت اوز شما چطور؟ اعتراضی نکردید؟
نشریه ها و رسانه های اوز شماها چرا سکوت نمودید؟
تا زمانی که ما زیر نظر لار هستیم اجازه هیچ پیشرفتی نخواهند داد… لار دست از سر اوز بردار نه متاسفانه خودت پیشرفت نمودی و نه اجازه دادی شهرها و بخش های اطرافت رشد نماید با این همه پتانسیلی که داشتی..
نردبان این جهان افتادنی ست
عاقبت این نردبان افتادنی ست
لاجرم هرکس که بالاتر نشست
استخوانش سخت تر خواهد شکست
بومی و غیر بومی چندان تفاوتی ندارد مهم آن است که ریس دانشکده کار کند ودلسوز دانشکده ودانشجویان باشد وبرای ایجاد امکانات و تجهیزات برای دانشکده فعالانه وارد میدان شود رشته های تحصیلی را افزایش دهند و بودجه واعتبار آت لازم را از علوم پزشکی بگیرد مصرف دانشکده کند
مهندس امانت یک مدیر دلسوز بومی بود که به دلیل ارتباط خوب با خیرین در جذب ایشان بسیار موفق بود
در شرایطی که به دلیل نبود بودجه دولتی خوابگاه چندین سال است نیمه تمام مانده است توقع دانشجویان در افزایش امکانات رفاهی در این اوضاع اقتصادی نا به جا است و بهانه ای برای تعویض مدیر بومی شده است
متاسفانه تعویض مستمر ریاست دانشکده سبب شده که رشته امور گسسته شود
تا زمانی که اوز زیر نظر شبکه لار باشد این وضعیت اصلاح نمیشود
شورا بایستی تقاضای مردم مبنی بر قرار گرفتن زیر نظر شبکه استانی را پی گیری نماید تا همچون گراش شاهد پیشرفت در حوزه بهداشت و درمان باشیم
متاسفانه مردم اوز برای پیشرفت کارها وکمبود شهرستان مطالبه گر نیستند ودرحاشیه قرار دارند باید مثل مردم خنج وگراش. در صحنه کار باشند وروی صحبت ها و نظرات مسولین دخالت واطهار نظر کنند مثلاً شبکه بهداشت و درمان اوز چندان فعال نیست وکلا تابع نظرات علوم پزشکی. لار است و هیچ درخواست ومطالبه ای برای مردم ندارد ونتیجه آنهم. این وضع. نابسامان بیمارستان است نه شورا ونه هیچکس هم. صحبتی نمی کند. مردم سوال نمیکنند که چرا دیگر. ادارات جدید در اوز مستقر نمیشوند. علت چیست ؟؟!!
اینکه در هر شهری باید از نیروهای بومی حمایت شود، صحبت بجایی هست ولی در نظر داشته باشید پیشرفت دانشکده به داشتن سرپرست بومی نیست، چرا که ممکن است سرپرست غیر بومی عملکرد خیلی بهتر از بومی داشته باشد.
باید دید ریاست بومی در دوران ریاست خودشان چه عملکردهای مثبتی در جهت پیشرفت دانشکده داشته، چه امکاناتی را به دانشکده افزوده، اند و چند رشته جدید به دانشکده اضافه کرده اند. ..
عملکرد موثر فقط به ارتباط موثر با خیرین تعریف نمیشود که دوستان در گفته های خود به آن اشاره کرده اند.
بهتر هست که برای افراد جدید که مسئولیتی به آنها سپرده میشود، آرزوی موفقیت داشته باشیم، نه اینکه صرفا به خاطر از دست دادن ریاست بومی دانشکده، دست به انتقاد بزنیم .
امیدوارم آقای دکتر خدادوست سرپرست جدید در جهت پیشرفت دانشکده بهداشت گام بردارند و در کار خود موفق باشند.
مدیریت وکارایی یک فرد به مسأله بومی و غیر بومی بودن ارتباط ندارد دانشکده به داشت اوز بهترین دوران خوب وشکوفایی آن در زمان ریاست دکتر عرفانی که غیر بومی بودند داشته است بنابراین لیاقت ومدیریت فرد برای مسولیت مهم است نه ملاک بومی و غیر بومی موفق باشید
دوستان و همشهریان چگونه در بیمارستان اوز با داشتن پزشکان مجرب بومی در لحظه آخر با اعتراض همین گردهای فشار اوزی الاصل باعث شد ریاست بیمارستان و مدیریت آن به افراد غیر بومی و ناکارآمد سپرده شود !مشکل از بومی و غیر بومی نیست مشکل بعضی ناهماهنگی و عدم همکاری و برنامه ریزی است !گرچه دانشکده بهداشت هم واقعا مشکلات زیادی دارد و بعد تعطیلات دو سه ساله کرونا و ورود تعداد زیادی از دانشجویان بر خلاف انتظار و کاستی ها بهانه ی شد تا اعتراض ات بالا برود و دیگری هم قیاس این دانشکده با لار است بخاطر امکانات بالای آنجا نسبت به دانشکده اول دوری از شهر نبود فصلی سبز و امکانات رفاهی و…مزید مشکلات شده است امید است با همکاری دانشکده علوم پزشکی لارستان و مجموعه هیات امنا و خیرین دانشکده بهداشت اوز با سرپرستی جدید به چشم انداز قطب بهداشت جنوب و همانند دانشگاه پیام نور اوز به جایگاه واقعی ارتقا پیدا کند ان شاءالله
به نام خدا
با سلام خدمت خوانندگان محترم
ابتدا باید از مرد زحمت کش ریاست اسبق دانشکده بهداشت جناب دکتر عرفانی تشکر کرد و خسته نباشید به جناب ساسان خان امانت که خیلی برای دانشکده بهداشت اوز زحمت کشیدند . خدا خیرشان دهد .
سوالی دارم از شورای شهر اوز
جناب نامی
چرا حضرتعالی و اعضای دیگر شورا جهت انتصابها کاری انجام نمیدهند .
مگر شما نماینده مردم نیستید و نباید از حق و حقوق شهر و شهروندان دفاع نمائید . چرا از طرف شورای شهر اقدامی صورت نگرفته است .
شهر باید توسط مدیران بومی اداره شود . هم دلسوزتر هستند و هم در دسترس و هم ارتباط خوبی با خیرین دارند .
چرا شبکه بهداشت که منفعل می باشد توسط شورا پیگیری نمیشود.
چرا شبکه بهداشت و درمان شهرستان اوز مستقل نیست و فقط سیاستهای دانشکده علوم پزشکی لار را پیش می برد .
از نمایندگان مردم که همان شورای شهر می باشد تقاضا دارم کمی به داد شهر و شهروندان برسی و کمی فعالتر باشند تا حق و حقوق ما ضایع نگردد .
شرفایی ها از اوزی های اصیل بودند متاسفانه در اثر طایفه گرایی در اوز و جنگ قدرت بین میر و خواجه مجبور شدند جلای وطن کنند و مانند خیل عظیمی از اوزی ها که راهی بستک شدند این...
در تایید اوزی دلسوز در مطلب: مروری بر کلانتری میر هاشم اوزی
خدا رحمت مرحوم شرفایی اهل جناح که بارها گفته بود که تا زمانی که اوزی ها دست.از تعصب قومیت وطایفه گری. (اخوند. میر. وخواجه و.....) برندارند مشکلات انها وعدم پیشرفت. انها ب...
اوزی. از بندرعباس در مطلب: مروری بر کلانتری میر هاشم اوزی
باسپاس از جناب معصوم نژاد اینشالله که بتوانند. یک خودرو با حمایت دولت وخیران. برای. اتاق اصناف اوز. بگیرند. موفق باشند...
سپاس. از اقای عبدالله معصوم زادگان در مطلب: گزارشی از فعالیت عبدالله معصوم نژاد از نمایندگان فارس در اتاق اصناف ایران
این مطلب ترویج بی اخلاقی و بی حجابی است و زیر سوال بردن شهر آور و آداب و رسوم ،...
کامبیز صالحی در مطلب: روز اوز یا سالاد فصل/ بررسی کوتاه از برگزاری جشن روز اوز
آقای نامی مطلب شما اصلا زیبنده شهر اوز نیست به نظر من چرا باید آشغال ریخته شود تا نیاز باشد افرادی بیاین وقت خود را صرف جمع کردن آشغالها کنند اتفاقا اینکه بعد از چند سال...
علی در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
آقای ابراهیم پور اگر جوابی دارید چه فرق می کند به افراد با نام یا بی نام باشد .این صفحه برای عموم است...
ناشناس در مطلب: روز اوز یا سالاد فصل/ بررسی کوتاه از برگزاری جشن روز اوز
عده اندکی انگشت شمار که هنوز نمیدانند شورا یعنی چه و فقط چوب یک نفر را به سینه می زنند! همین هواداری از یک عضو شورا شروع نفاق است شروع بی حرمتی هاست وقتی نمی دانی جمعی ح...
محمد در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
برای اگاهی رسانی هرچه بیشتر در رابطه با محیط زیست، بایستی از همه اقشار جامعه پیر و جوان از زن و مرد در حال جمع کردن آشغال، عکس گرفت و در بالای عکس نوشته شود من آشغال جمع...
محمد فاروق رکنی در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
رسانه را معمولا در عزا و عروسی می کوبند. اوز امروز تاکنون حداقل ۱۰ مطلب در باره محیط زیست و فعالین این عرصه منتشر کرده است....
مدیریت در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
اصلاح شد...
مدیریت در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
تغیرات پی در پی در مدیریت این دانشکده جلوی پیشرفت و توسعه علمی و آموزشی ورفاهی آنرا گرفته است به نظر میرسد مردم وهیت امنای دانشکده بهداشت اوز باید از طریق فرمانداری مسایل را پیگیری نماید وگرنه افراد غیر بومی ونا آگاه به مسایل فرهنگی اوز نمی توانند کاری از پیش ببرند ومشکلات کماکان بیشتر هم میشود باید مانند مردم خنج. تاثیر گذار وارد شویم وبی تفاوت نباشیم
. چرا دانشکده علوم پزشکی لار سرپرست بومی و شایسته دانشکده اوز را تغییر داده اید؟این کار را با برنامه ریزی کامل انجام دادید و متاسفانه اوزیهایی که معتمد هستید و با عناوین مختلف مسئولیت برعهده گرفته اید سکوت کردید؟چرا آقایان و خانم های که مثلا مسئولیت برعهده گرفته اید هیچ اعتراضی نکردید؟ هیات امنای دانشکده بهداشت اوز شما چطور؟ اعتراضی نکردید؟
نشریه ها و رسانه های اوز شماها چرا سکوت نمودید؟
تا زمانی که ما زیر نظر لار هستیم اجازه هیچ پیشرفتی نخواهند داد… لار دست از سر اوز بردار نه متاسفانه خودت پیشرفت نمودی و نه اجازه دادی شهرها و بخش های اطرافت رشد نماید با این همه پتانسیلی که داشتی..
نردبان این جهان افتادنی ست
عاقبت این نردبان افتادنی ست
لاجرم هرکس که بالاتر نشست
استخوانش سخت تر خواهد شکست
بومی و غیر بومی چندان تفاوتی ندارد مهم آن است که ریس دانشکده کار کند ودلسوز دانشکده ودانشجویان باشد وبرای ایجاد امکانات و تجهیزات برای دانشکده فعالانه وارد میدان شود رشته های تحصیلی را افزایش دهند و بودجه واعتبار آت لازم را از علوم پزشکی بگیرد مصرف دانشکده کند
مهندس امانت یک مدیر دلسوز بومی بود که به دلیل ارتباط خوب با خیرین در جذب ایشان بسیار موفق بود
در شرایطی که به دلیل نبود بودجه دولتی خوابگاه چندین سال است نیمه تمام مانده است توقع دانشجویان در افزایش امکانات رفاهی در این اوضاع اقتصادی نا به جا است و بهانه ای برای تعویض مدیر بومی شده است
متاسفانه تعویض مستمر ریاست دانشکده سبب شده که رشته امور گسسته شود
تا زمانی که اوز زیر نظر شبکه لار باشد این وضعیت اصلاح نمیشود
شورا بایستی تقاضای مردم مبنی بر قرار گرفتن زیر نظر شبکه استانی را پی گیری نماید تا همچون گراش شاهد پیشرفت در حوزه بهداشت و درمان باشیم
متاسفانه مردم اوز برای پیشرفت کارها وکمبود شهرستان مطالبه گر نیستند ودرحاشیه قرار دارند باید مثل مردم خنج وگراش. در صحنه کار باشند وروی صحبت ها و نظرات مسولین دخالت واطهار نظر کنند مثلاً شبکه بهداشت و درمان اوز چندان فعال نیست وکلا تابع نظرات علوم پزشکی. لار است و هیچ درخواست ومطالبه ای برای مردم ندارد ونتیجه آنهم. این وضع. نابسامان بیمارستان است نه شورا ونه هیچکس هم. صحبتی نمی کند. مردم سوال نمیکنند که چرا دیگر. ادارات جدید در اوز مستقر نمیشوند. علت چیست ؟؟!!
اینکه در هر شهری باید از نیروهای بومی حمایت شود، صحبت بجایی هست ولی در نظر داشته باشید پیشرفت دانشکده به داشتن سرپرست بومی نیست، چرا که ممکن است سرپرست غیر بومی عملکرد خیلی بهتر از بومی داشته باشد.
باید دید ریاست بومی در دوران ریاست خودشان چه عملکردهای مثبتی در جهت پیشرفت دانشکده داشته، چه امکاناتی را به دانشکده افزوده، اند و چند رشته جدید به دانشکده اضافه کرده اند. ..
عملکرد موثر فقط به ارتباط موثر با خیرین تعریف نمیشود که دوستان در گفته های خود به آن اشاره کرده اند.
بهتر هست که برای افراد جدید که مسئولیتی به آنها سپرده میشود، آرزوی موفقیت داشته باشیم، نه اینکه صرفا به خاطر از دست دادن ریاست بومی دانشکده، دست به انتقاد بزنیم .
امیدوارم آقای دکتر خدادوست سرپرست جدید در جهت پیشرفت دانشکده بهداشت گام بردارند و در کار خود موفق باشند.
مدیریت وکارایی یک فرد به مسأله بومی و غیر بومی بودن ارتباط ندارد دانشکده به داشت اوز بهترین دوران خوب وشکوفایی آن در زمان ریاست دکتر عرفانی که غیر بومی بودند داشته است بنابراین لیاقت ومدیریت فرد برای مسولیت مهم است نه ملاک بومی و غیر بومی موفق باشید
دوستان و همشهریان چگونه در بیمارستان اوز با داشتن پزشکان مجرب بومی در لحظه آخر با اعتراض همین گردهای فشار اوزی الاصل باعث شد ریاست بیمارستان و مدیریت آن به افراد غیر بومی و ناکارآمد سپرده شود !مشکل از بومی و غیر بومی نیست مشکل بعضی ناهماهنگی و عدم همکاری و برنامه ریزی است !گرچه دانشکده بهداشت هم واقعا مشکلات زیادی دارد و بعد تعطیلات دو سه ساله کرونا و ورود تعداد زیادی از دانشجویان بر خلاف انتظار و کاستی ها بهانه ی شد تا اعتراض ات بالا برود و دیگری هم قیاس این دانشکده با لار است بخاطر امکانات بالای آنجا نسبت به دانشکده اول دوری از شهر نبود فصلی سبز و امکانات رفاهی و…مزید مشکلات شده است امید است با همکاری دانشکده علوم پزشکی لارستان و مجموعه هیات امنا و خیرین دانشکده بهداشت اوز با سرپرستی جدید به چشم انداز قطب بهداشت جنوب و همانند دانشگاه پیام نور اوز به جایگاه واقعی ارتقا پیدا کند ان شاءالله
به نام خدا
با سلام خدمت خوانندگان محترم
ابتدا باید از مرد زحمت کش ریاست اسبق دانشکده بهداشت جناب دکتر عرفانی تشکر کرد و خسته نباشید به جناب ساسان خان امانت که خیلی برای دانشکده بهداشت اوز زحمت کشیدند . خدا خیرشان دهد .
سوالی دارم از شورای شهر اوز
جناب نامی
چرا حضرتعالی و اعضای دیگر شورا جهت انتصابها کاری انجام نمیدهند .
مگر شما نماینده مردم نیستید و نباید از حق و حقوق شهر و شهروندان دفاع نمائید . چرا از طرف شورای شهر اقدامی صورت نگرفته است .
شهر باید توسط مدیران بومی اداره شود . هم دلسوزتر هستند و هم در دسترس و هم ارتباط خوبی با خیرین دارند .
چرا شبکه بهداشت که منفعل می باشد توسط شورا پیگیری نمیشود.
چرا شبکه بهداشت و درمان شهرستان اوز مستقل نیست و فقط سیاستهای دانشکده علوم پزشکی لار را پیش می برد .
از نمایندگان مردم که همان شورای شهر می باشد تقاضا دارم کمی به داد شهر و شهروندان برسی و کمی فعالتر باشند تا حق و حقوق ما ضایع نگردد .
سلام منظور بومی و غیر بومی نیست.
منظور مدیر شایسته است را چرا با برنامه ریزی لار تغییر می دهد؟
البته که حق بومی با لیاقت بایستی محفوظ بماند