دوشنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
 |  1/ آوریل/ 2025 - 12:41
  |   نظرات: 10 نظر
1,027 بازدید

روز اوز یا سالاد فصل/ بررسی کوتاه از برگزاری جشن روز اوز 

فرهاد ابراهیم پور: جشن روز اوز سالیانه در سه روز ۶ و ۷ و ۸ فروردین در پارک نوروز شهر اوز برگزار می شود و آنرا رویدادی فرهنگی می نامند. در این روز غرفه هایی در پارک شهر توسط شهرداری ایجاد می شود تا اهالی شهر اوز و شهرستان در آن محصولات و داشته های خود را به بازدیدکنندگان عرضه کنند.

برنامه ریزان جشن روز اوز؛ شورای فرهنگ عمومی هستند که شامل چند نهاد می باشند که عبارتند از: اداره ارشاد اسلامی شهر اوز؛ فرمانداری اوز؛ کمیته امداد شهرستان؛ شورای اسلامی شهر اوز؛ امام جمعه شهر اوز؛ ریاست اداره اموزش و پرورش اوز؛ فرمانده ناحیه مقاومت سپاه؛ فرمانده نیروی انتظامی؛ رییس اداره اوقاف … اینان برای روز اوز و چگونگی برگزاری روز اوز تصمیم می گیرند. برای امسال هم در هفتاد و هشتمین جلسه شورای شورای فرهنگ عمومی با تشکیل کارگروه برنامه ریزی شده بود تا روز اوز روز پاسداشت فرهنگ و هویت، آیین و آداب و رسوم مردم شهرستان باشد.

گزارش:

 به روال گذشته می دانستم که امسال هم روز اوز برگزار می شود برای همین تصمیم گرفتم که امسال دو غرفه آنجا بگیرم تا کمی سطح مشارکت فرهنگی را بیشتر کنم. غرفه برای نمایش عکس هایی از دوستی بود که از ابزار و ادوات کار و خانه و مکان های قدیمی اوز بود و در کنار آن غرفه فروش کتاب تازه منتشر شده ام بود. مسیر بروال قانونی طی شد و مبلغی بابت اجاره دو غرفه پرداخت کردم. بعد از ظهر چهارشنبه روز ۶ فروردین رفتم دیدم بیشتر غرفه ها آماده است به همان شکل و وضعیتی که در سالهای قبل بود تغییرات چندانی در آنها به لحاظ شکل غرفه ها ندیدم اول قرار بود غرفه من ۱۲ و ۱۳ باشد بعد آنرا جابجا کردند و منم اول اعتراضی نکردم بعدا متوجه شدم با وجود نمایشگاه عکس از ظهر تا عصر آفتاب عالمتاب بر عکس ها می تابد و کاری نمیشد کرد جز اینکه ادامه دهم. گروه گروه غرفه داران در حال آماده سازی غرفه ها برای عرضه محصولات خود بودند دو سری غرفه در زمین بسکتبال بود یکسری سمت شهر بازی و یکسری هم سمت غربی مسجد پارک و سری غرفه های فرهنگی روبروی ضلع جنوبی مسجد. قبلا اسامی غرفه ها توسط آقای راوند مسئول ناظر بر غرفه ها برایم فرستاده شده بود تا به وضعیت مکانی غرفه خود آشنا شویم دور غرفه با پلاستیک آبی پوشانده شده بود به هر غرفه یک میز و یک صندلی و یک پارچه برای روی میز دادند تا وسایل و محصولات خود را روی آن بچینیم و یک شاخه برق برای روشنایی که نمی توانست محوطه غرفه را خوب پوشش دهد. برای آشنایی شما اسامی غرفه ها و تعداد آنها اینجا می آورم تا بیشتر بفهمیم چقدر این روز فرهنگی است.

غرفه ها در روز اوز؛ فروردین ۱۴۰۴


الف-فرهنگی(قسمت غرفه ها ثابت دور میدان)


۱.گروه موسیقی و تابلو هنری/مسعودفضلی /غرفه شماره ۱

۲.موزه مردم شناسی اوز و خانم حسینی از شماره ۲ الی شماره ۷

۳.اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اوز/ از غرفه شماره ۸ الی شماره ۱۰


۴.شرکت جت جنرال /غرفه شماره ۱۱


۵.اقای ابراهیم پور / غرفه شماره ۱۲ و ۱۳


۶.شورای گلار غرفه شماره ۱۴

۷.خانم کمالی اکسسوری /غرفه شماره ۱۵

۸.گروه اتحاد و توسعه اوز غرفه ۱۶

۹.خانه هلال شهرستان اوز غرفه ۱۷

لازم به ذکر است غرفه کمیته امداد که در لیست نبود هم بین غرفه ها جا داده بودند و شرکت جت جنرال که فرهنگی نبود به جای دیگری منتقل شده بود. خانه هلال هم یک غرفه داشت.

ب-محصولات و فروش(بخش اول زمین بسکت)



۱.محصولات پرتغال بستک/ غرفه شماره ۱

۲.صالحی .رزین / غرفه شماره ۲


۳.راضی از لار /غرفه شماره ۳


۴.خانم اسفندیاری تولیدی پوشاک آرمانی /غرفه شماره ۴ الی ۶


۵.نئون و تابلو . برنا /غرفه شماره ۷


۶.خانم علی زاده، آرایشی، بهداشتی و پزشکی /غرفه شماره ۸


۷. آقای حلاجی، لوازم و تحریر/غرفه شماره ۹

۸.خانم هاشمی فیشور آرایشی و بهداشتی /غرفه شماره ۱۰

۹.خانم موحدنیا کیف و … /غرفه شماره ۱۱

۱۰.سیفایی/غرفه شماره۱۲

۱۱. آقای احراری از بلغان /غرفه شماره ۱۳


۱۲.خانم عزیزی فیشور /غرفه شماره ۱۴


۱۳.اقای خضری، بمب انرژی /غرفه شماره ۱۵

۱۴.خانم ها رحمانی، کیف و جا دستمال کاغذی، مروارید و کیف چرم و … /غرفه شماره ۱۶


۱۵.خانم های رحمانی آرایشی و بهداشتی و روتختی/غرفه شماره ۱۷


۱۶.اسماعیلی گریم صورت /غرفه شماره ۱۸


۱۷.کمیته امداد شهرستان اوز /غرفه شماره ۱۹

۱۸ .فرحناز ضیایی فروش شمع /غرفه شماره ۲۰


۱۹.فرزانه برازنده صنایع دستی /غرفه شماره ۲۱

۲۰.خانم شرافت مینا کاری، رزین ‌و سنگ مصنوعی /غرفه شماره ۲۲


۲۱.خانم شرافت صنایع دستی/غرفه شماره ۲۳

۲۲.خانم آگاهی لوازم تحریر و دکوری فانتزی /غرفه شماره ۲۴


۲۳.طیبه مغفوری بافتنی /غرفه شماره ۲۵

۲۴.رامشی از کرمستج /غرفه شماره ۲۶

۲۵.هانیه طالبی /غرفه شماره ۲۷

ج-محصولات و فروش(بخش دوم در ادامه غرفه های فرهنگی)


۱. خانم سلمانپور صنایع دستی/غرفه شماره ۱


۲. خانم سلمانپور صنایع دستی/غرفه شماره ۲


۳. خانم روان پوشاک /غرفه شماره ۳


۴. یونسی از لار /غرفه شماره ۴

۵. آرایشی و بهداشتی فلاحی/غرفه شماره ۵

۶. بدلیجات طلیعه وارانی/غرفه شماره ۶


۷. آرایشی و بهداشتی به نام صدف احمدی/غرفه شماره ۷

۸. سیمن نوروزی لباس و بدلیجات/غرفه شماره ۸



۹.کریم پور ماگ و لیوان / غرفه شماره ۹

۱۰. آقای حمیده لواشک، آلوچه و پاستیل

 / غرفه شماره ۱۰

د- موادغذایی (جنب مسجد به طرف پارکینگ)



۱.فرخنده برازنده کیک و شیرینی / غرفه شماره ۱



۲.خانم رائی فیشور مواد غذایی/غرفه شماره ۲



۳.صالحی از محلچه فرچیپس و.. /غرفه شماره ۳



۴.عمران ملایی ترشیجات و شربت / غرفه شماره ۴



۵.علی اکبر صابری زاد از لار مواد غذایی/ غرفه شماره ۵



۶. سینا ضیایی مواد غذایی/غرفه شماره ۶


۷.آقای اخترشمار مواد غذایی/ غرفه شماره ۷

۸.آقای اخترشمار مواد غذایی / غرفه شماره ۸

۹.حلیمه طالبی /غرفه شماره ۹


۱۰.مواد غذایی گلار شورا انصاری/ غرفه شماره ۱۰


۱۱. آقای بنار کافه سایپا /غرفه شماره ۱۱


۱۲.خانم ایزدی مواد غذایی /غرفه شماره ۱۲

این مجموعه ای از غرفه ها بود که امسال در پارک نوروز محصولات خود را عرضه کردند بخش نخست که به بخش فرهنگ اختصاص داشت جای مناسبی بود غرفه های موزه مردم شناسی بیشترین بازدید کننده داشت و امسال دکور بندی بهتر و مناسبتری نسبت به سالهای گذشته داشت غرفه های هنر و کار دستی کم و بیش بازدید کننده داشتند در بخش فرهنگی تعدادی نمایشگاه عکس و تابلو بود که بیشتر از هنرجویان خود مدرسین بود که جای کار خود اساتید خالی بود و ای کاش در سه روزی که بیش از دو هزار بازدیدکننده داشت آثار فاخر هم از اثر خود به نمایش می گذاشتند و این فرصت را از دست نمی دادند. در بخش کتاب و نمایش عکس متاسفانه کمترین تمایلی برای خرید کتاب داشتیم و دیگر نمایشگاه ها و عرضه تولیدات صنایع دستی نیز فروش بسیار کم بود توجه به غرفه های غذایی و پوشاک و بدلیجات بیش از بقیه غرفه ها بود و این را باید به عنوان یک عارضه در روز جشن فرهنگی اوز از آن یاد کرد. مردمی که برای محصولات فرهنگی هزینه نکنند و بیشتر به خورد و خوراک توجه کنند نمی توانند حفظ هویت کنند و بر فرهنگ دیرینه خود ببالند نمی توانند از یک طرف عنوان دار کتابخوانی و  پایتخت کتاب یدک کشید اما اینگونه فرهنگ دچار فرسایش شود. جای بسی تاسف است که از طرف مسئولین و نهادهای بازدید کننده ندیدم که از غرفه های فرهنگی خریدی حتی اندک داشته باشند البته جایی دیدم که خانم هاشمی فرماندار داشت از غرفه ای خرید می کرد و اصرار هم داشت که پول آن را بدهد خود ایشان با فرهنگ آشناست امید که در زمان ریاست فرمانداری ایشان بخش فرهنگ و هنر و ادب جایگاه خود را پیدا کند. البته بسیاری علاقمند هستند که به جای خرید به آنها هدیه داده شود. وقتی مجموعه این نهادها که تصمیم گیر این روز هستند و مدام از فرهنگ و هویت ما اوزیها می گویند اما خود در این امر مشارکت نمی کنند تا هنرمندی که زحمات زیادی کشیده تا هنر خود را در این روز عرضه کند و دلگرم شود، چه انتظاری داریم که بخش فرهنگ و هنر و ادب غرفه هایش بیشتر شود. آنها سال به سال دلسردتر می شوند و این امر البته در باره مردم شهر و شهرستانمان و دیگر بازدیدکنندگان هم صادق هستند. فردی که از یک روز فرهنگی آن هم بنام جشن روز اوز دیدن می کند و سبدش خالی از یک محصول هنر و فرهنگ شهرش هست چگونه می تواند به رشد فرهنگی شهرش کمک کند. برای همین است که روز اوز سالاد فصل می شود که همه چیز در آن هست و آنچه کم اهمیت است معنا و مفهوم روز فرهنگی است. این رسم بد نهاد، نه تنها در شهر و شهرستان اوز که در شهرهای اطراف از لار و گراش و خنج و فیشور و کهنه و … هم مشاهده کرده ام در آن جاها هم همه چیز قاطی است و بیشترین محصولات غذایی و لباس و تنقلات و غیره به فروش می رسد که اگر اینگونه مراسم ها با نام فرهنگی ادامه پیدا کند مطمئن باشید در سالهای آتی شاهد فروش مرغ و تخم مرغ و گوشت گاو و گوسفند و پیاز و سیب زمینی و میوه هم خواهیم بود وقتی باری به هر جهت باشد و بخواهیم غرفه های زیادی داشته باشیم تا فقط مردم جلب کنیم چیزی بیشتر از آن در نمی آید.

اهمیت این روز و نقاط قوت و ضعف 

نقاط قوت:

چندین سالی که در اوز ساکن هستم و در چندین مراسم جشن روز اوز بوده ام بعد از هر برگزاری مطالبی نوشتم و نقاط ضعف و قوت آنرا یاداوری کرده ام متاسفانه در قسمت ضعف ها گوش شنوایی ندیده ام تا آنرا بهبود ببخشند چرا که تصمیم گیران باید خود اهالی فرهنگ باشند تا بتوانند آنرا بهتر از این برگزار کنند.

از نقاط خوبی که در این سالها دیدم تلاش مجموعه شهرداری برای آماده سازی محوطه پارک بوده است از جناب شهردار و از پاکبانان که زحمات زیادی می کشند تا همیاران شهرداری که موجب شدند تا محوطه تمیز و خوبی داشته باشیم  خسته نباشید می گویم.

گروه انتظامات مردمی به سرپرستی آقای فروغی در روز مراسم قابل تقدیر بودند که بدون حاشیه هم همیار مردم بودند و هم با هوشیاری به غرفه ها سرکشی می کردند.

از آقای راوند که یکی از ناظرین و هماهنگ کننده غرفه ها بودند و  کاملا فعال و پرتلاش بودند، با حوصله زیاد سعی داشتند امور به نحو مطلوب پیش برود؛ جای تشکر دارد.

از بودن ساز محلی تمبلک و کرنا در این جشن که همواره مردم و بازدید کنندگان را به وجد می آورد بسیار پسندیده می دانیم و این ساز و تمبلک در این سه روز برقرار بود از آنها هم تشکر می کنیم. ای کاش فرصتی برای رقص و شادی هم فراهم بود شاید بدلیل تقارن ماه رمضان با روز جشن اوز امکان پذیر نبوده است باز هم جا دارد از نوازندگان تشکر ویژه داشته باشیم.

غرفه های فرهنگی نشان هویت ما هستند از اینکه امسال هم آمدند قدر بدانیم نمی دانم با این عدم حمایت ها سالهای آتی چگونه بر آنها خواهد گذشت.

غرفه هلال اتحاد و توسعه غرفه کوچکی داشت اما شلوغ بود و با آن حرارت آقای عبدالرحمان صالح مرتب گفتگو و عکس فراوان گرفته می شد و این به هلال جنب و جوش خاصی می داد.

غرفه خانم برنا به همراه مهندس مهرآوران با موسیقی که گذاشته بود کل فضای قسمت فرهنگی را در روز آخر دلپذیر تر کرده بود.

از آنجا که خودم غرفه دار در قسمت فرهنگی بودم توانستم با جوانان اهل هنر در آن چند غرفه آشنا شوم جوانانی که دوست دارند با کار خود بیشتر دیده شوند و آثارشان مورد توجه قرار گیرد جوانانی با استعداد، مثل همیشه دختران و زنان ما بیشترین حضور در عرضه محصولات داشتند البته مردان و پسران اندکی هم بودند که یارای خانواده یا همسر و فامیل خود بودند این همراهی لذت بخش است و باید مستحکم شود.

در غرفه ای که خودم بودم فرصت زیادی بود تا با تعداد زیادی از رهگذران و بازدیدکنندگان جشن اوز صحبت کنم بسیاری از آنها بر این مهم روز جشن اوز تاکید داشتند که روز اوز با وجود کاستی ها، نعمت بزرگ دیدار با همشهریان از نقاط دور و نزدیک است، چون این جشن فرصتی مهیا نموده است تا اوزیها از هر کجا به اوز می آیند در روز جشن اوز آنها را ببینند و این یکی از بزرگترین و مهمترین ویژگی روز اوز می دانند.

حضور شاداب دختران در لباس های زیبا و چهره آراسته به همراه پسران جوان در جشن روز اوز لطافت خاصی به این جشن می بخشند. اوز در این روز با وجود دختران جوان ما با لباس های رنگارنگ و با موهای گریخته از روسری مدام در رفت و آمد بودند و اگر جامعه خسته از معیشت و مشکلات است آنها باریکه شادابی و احساس لطیفی هستند که باید درکشان کرد پسران ما باید سطح آراستگی خود را بیشتر نمایند دختران از نزاکت و ادب و آراستگی و حرف زیبا خوششان می اید البته پسران هم.

از نیروی انتظامی و مجموعه نظارتی که با حوصله مراقب امنیت و آرامش مردم بودند جای تشکر دارد آنها بدون اینکه حاشیه داشته باشند  تا آخرین لحظات این سه روز در جشن حضور خوبی داشتند.

در سالن امپراطور مراسم رسمی روز اوز در روز پایانی برگزار شده است چون تنها بودم و بر سر غرفه نمی دانم آنجا چه گذشته است و چه گفته اند و مردم چه شنیده و دیده اند که حتما رسانه های دیگر چیزی خواهند نوشت.

دو نکته قابل ذکر است اول اینکه مبلغ دریافت شده فقط از قسمت غرفه فروش گرفته می شود و در غرفه های نمایشگاهی بخصوص در بخش فرهنگی مبلغی گرفته نشده است.
دوم در گزارش از کسانی که در مسجد پارک افطاری می دادند و هر سه روز کمک حال روزه داران بودند ذکری نشده بود که جای تشکر دارد که از این خدمت آنها یاد شو

اما آن چه کاستی می دانم 

متاسفانه هر روز که می گذرد وضعیت و توان مالی نشریات و رسانه های محلی بدتر می شود تا جایی که دیگر توان چاپ و نشر ندارند با وجود این آقای ابراهیم احمدی توانست تا یک روز قبل از روز اوز پیام اوز یک نسخه چاپی داشته باشد که مورد استقبال قرار گرفت این صد نسخه با هزینه خود ایشان در غرفه ای که بودم  رایگان به مردم داده شد که امیدواریم روزی برسد که مسئولان فرهنگی کشور دست حمایت و کمک داشته باشند نه فقط انتظار پخش خبر و کار آن ها.

هر ساله مبالغی بابت این مراسم هزینه می شود بر مردم روشن نیست این هزینه ها چقدر است. آیا نهادهای دولتی پرداخت می کنند و اگر هست چه مبلغی است و کجاها خرج می شود و اگر توسط نیکوکاران و خیرین محلی است آنها چقدر کمک کرده اند؟

تعداد دستشویی و سرویش بهداشتی کم است داخل راهروی یکی از دستشویی ها چندین بلوک روی هم گذاشته بود چرا به جای دیگری نبرده اند کاشی کاری محل دستشویی مثل رستوران های جاده ای میماند نه کاشیکاری دارد نه خوب تمیز شده است و …

از آنجا که هر ساله مراسم روز جشن اوز برگزار می شود احتیاج است که در مکان مشخصی در پارک نوروز غرفه ها شکیل تر و بهتر درست شود این شکل غرفه ها نه برازنده یک شهر فرهنگی است و نه زیبایی دارد.

و نکاتی که دیگران هم دیده اند و شاید در این گفتار نیامده است.

از مردم شهر و شهرستان از همه بازدیدکنندگان تشکر می کنم که برای بازدید از غرفه ها آمدید و نشاط و شادی به ما بخشیدید.

یا حق

فرهاد ابراهیم پور (محمودا ) ۱۱ فروردین ۱۴۰۴

‏Ewazstar.ir

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

10 Responses to “روز اوز یا سالاد فصل/ بررسی کوتاه از برگزاری جشن روز اوز ”

  1. مسولی گفت:

    با سلام خدمت شما
    ما نمی توانیم فرهنگ و حمایت از فرهنگ و هنر را با زور به خورد مردم دهیم .
    اما دید شما بازتر شود بهتر است ، در روز اوز از هر هنری استفاده شده است .
    کتاب . نقاشی. موسیقی . خیاطی . مجموعه موزه . کتاب. صنایع دستی شامل چندین نمونه کار ، چوبی ، نقاشی سفال ، چرم ، نوار دوزی سنتی و …
    شهرستانی نو پا با اندک امکانات و درامد توانسته این فضا را ایجاد کند نشان از تلاش برای بهتر شدن دارد
    با تشکر

  2. مسولی گفت:

    راستی در این چند روزه به غیر از اتحاد و همبستکی و اشنایی با غرفه داران و مجموعه داران ، تعامل و همکاری هم وجود داشت چون بعضی از غرفه ها با درخواست خود و قبول جابه جای با شخص مورد نظر و جا به جا شدند
    و گاهی هم غرفه ها مکانش تغییر می کرد چون اشخاص دوست داشتند در کنار همکار. و دوست خود باشند
    باتشکر

  3. فرهاد ابراهیم پور گفت:

    با سلام دو نکته قابل ذکر است اول اینکه مبلغ دریافت شده فقط از قسمت غرفه فروش گرفته می شود و در غرفه های نمایشگاهی بخصوص در بخش فرهنگی مبلغی گرفته نشده است
    دوم در گزارش از کسانی که در مسجد پارک افطاری می دادند و هر سه روز کمک حال روزه داران بودند ذکری نشده بود که جای تشکر دارد که از این خدمت آنها یاد شود

  4. اوز گفت:

    کاش افراد اقلا در نوشته های خود دست از جناح بندی و نگاه های یک طرفه می‌کشیدند . در این شهر انگار کسانی که بیشتر شعار اتحاد میدهند خود جناحی تر عمل میکنند .

  5. شهروند گفت:

    آقای ابراهیم پور کمی هم در مورد فضای شهر بنویسید پیشرفت‌های خوبی که در بلوارها ومیادین و خیابان‌ها و ارتقای درجه شهرداری و مبلمان شهری و پارک‌ها و کوچه ها در مدت یکسال گذشته انجام شده لازم است با قلم شما مفصل نوشته شود .

  6. فرهاد ابراهیم پور گفت:

    با سلام پیرامون مطلب افراد ناشناسی بنام های غیر واقعی نظر داده اند . این افراد با نام و مشخصات حقیقی خود نقد و سوال کنند حتما جواب خواهم داد ..
    موضوع راجع به جشن اوز بود نه موضوع دیگری ،اگر کسی نقدی بر مطلب دارد با نام و مشخصات حقیقی بنویسند حتما منتشر می کنم
    آقای راوند با نام حقیقی سوال و تذکری داشتند که برایشان ذکر کردم و نقیصه برطرف گردید
    در مطلب هم نقاط قوت مطرح شده هم آنچه نقصان دیدم .
    برای بهتر شدن کارها به مجیز گویی نیاز نداریم به شفافیت نیاز است تا در آینده از ایده ها و نقدها برای توسعه شهری بهره گرفت .

  7. مهر بانو عزیزی گفت:

    به نظر شما شایسته است این مطلب منتشر شود قسمتی از متن
    حضور شاداب دختران در لباس های زیبا و چهره آراسته به همراه پسران جوان در جشن روز اوز لطافت خاصی به این جشن می بخشند. اوز در این روز با وجود دختران جوان ما با لباس های رنگارنگ و با موهای گریخته از روسری مدام در رفت و آمد بودند و اگر جامعه خسته از معیشت و مشکلات است آنها باریکه شادابی و احساس لطیفی هستند که باید درکشان کرد پسران ما باید سطح آراستگی خود را بیشتر نمایند دختران از نزاکت و ادب و آراستگی و حرف زیبا خوششان می اید البته پسران هم.

  8. ناشناس گفت:

    جناب آقای ابراهیم پور مطالب درج شده بسیار وزین و بجا نگارش شده بود و افرادی که همیشه نقاب بر چهره دارن قطعا از حقایق گريزان هستند.

  9. ناشناس گفت:

    آقای ابراهیم پور اگر جوابی دارید چه فرق می کند به افراد با نام یا بی نام باشد .این صفحه برای عموم است

  10. کامبیز صالحی گفت:

    این مطلب ترویج بی اخلاقی و بی حجابی است و زیر سوال بردن شهر آور و آداب و رسوم ،

نظر سنجی

یک سال از فعالیت شوراهای ششم شهر و روستا گذشت. میزان رضایت شما از عملکرد و فعالیت های سال اول شورای اسلامی ششم شهر اوز چقدر است؟

Loading ... Loading ...
آخرین نظرات
  • شرفایی ها از اوزی های اصیل بودند متاسفانه در اثر طایفه گرایی در اوز و جنگ قدرت بین میر و خواجه مجبور شدند جلای وطن کنند و مانند خیل عظیمی از اوزی ها که راهی بستک شدند این...
    در تایید اوزی دلسوز در مطلب:  مروری بر کلانتری  میر هاشم اوزی
  • خدا رحمت مرحوم شرفایی اهل جناح که بارها گفته بود که تا زمانی که اوزی ها دست.از تعصب قومیت وطایفه گری. (اخوند. میر. وخواجه و.....) برندارند مشکلات انها وعدم پیشرفت. انها ب...
    اوزی. از بندرعباس در مطلب:  مروری بر کلانتری  میر هاشم اوزی
  • باسپاس از جناب معصوم نژاد اینشالله که بتوانند. یک خودرو با حمایت دولت وخیران. برای. اتاق اصناف اوز. بگیرند. موفق باشند...
    سپاس. از اقای عبدالله معصوم زادگان در مطلب: گزارشی از فعالیت عبدالله معصوم نژاد از نمایندگان فارس در اتاق اصناف ایران
  • این مطلب ترویج بی اخلاقی و بی حجابی است و زیر سوال بردن شهر آور و آداب و رسوم ،...
    کامبیز صالحی در مطلب: روز اوز یا سالاد فصل/ بررسی کوتاه از برگزاری جشن روز اوز 
  • آقای نامی مطلب شما اصلا زیبنده شهر اوز نیست به نظر من چرا باید آشغال ریخته شود تا نیاز باشد افرادی بیاین وقت خود را صرف جمع کردن آشغالها کنند اتفاقا اینکه بعد از چند سال...
    علی در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
  • آقای ابراهیم پور اگر جوابی دارید چه فرق می کند به افراد با نام یا بی نام باشد .این صفحه برای عموم است...
    ناشناس در مطلب: روز اوز یا سالاد فصل/ بررسی کوتاه از برگزاری جشن روز اوز 
  • عده اندکی انگشت شمار که هنوز نمی‌دانند شورا یعنی چه و فقط چوب یک نفر را به سینه می زنند! همین هواداری از یک عضو شورا شروع نفاق است شروع بی حرمتی هاست وقتی نمی دانی جمعی ح...
    محمد در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
  • برای اگاهی رسانی هرچه بیشتر در رابطه با محیط زیست، بایستی از همه اقشار جامعه پیر و جوان از زن و مرد در حال جمع کردن آشغال، عکس گرفت و در بالای عکس نوشته شود من آشغال جمع...
    محمد فاروق رکنی در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
  • رسانه را معمولا در عزا و عروسی می کوبند. اوز امروز تاکنون حداقل ۱۰ مطلب در باره محیط زیست و فعالین این عرصه منتشر کرده است....
    مدیریت در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟
  • اصلاح شد...
    مدیریت در مطلب: سیزده به در روز طبیعت یا روز تخریب طبیعت؟