سیاست اداره گاز برآن است که تا پایان سال ۹۶ کل شهرها و روستاهای استان فارس از گاز برخوردارشوند. براین اساس مطالعه برای گازرسانی به روستاهای بخش اوز آغاز شده و۳ مسیر: اوز، جویم وبنارویه و بیغرد بررسی می شود تا از هرمسیر مناسب تر بود گازرسانی به این روستاها انجام گیرد.
محمد رضا زمانی رئیس اداره گاز اوز در جلسه شورای اداری بخش اوز در ۳۱ شهریور در تالار بخشداری گفت : گاز کشی بخش های جویم وبنارویه در سال ۹۵ انجام می شود و پس از آن گاز کشی به روستاهای بخش اوز آغاز می گردد.
وی در مورد برنامه های اداره گاز برای شهر اوز نیز گفت: در چند روز آینده ۳۳۰۰ متر شبکه در اوز اجرا می گردد که قسمت عمده آن در محله کنار سبز است و پس ازآن پروژه نصب علمک در اوز اجرا می شود. رئیس اداره گاز اوز افزود: اشتراک پذیری و وصول مطالبات ۲ شاخصی است که در تخصیص بودجه تاثیر گذار است و از شهروندان درخواست کرد دراین زمینه با اداره گاز همکاری داشته باشند.

رضایی در مورد گاز کشی به روستاهای فیشور و محلچه نیز خاطر نشان کرد: قسمت اعظم شبکه در این ۲ روستا انجام شده اما باید تکلیف منازلی که خارج از طرح هادی ساخته شده اند روشن شود تا گاز کشی این ۲ روستا به اتمام برسد. وی گفت برای گاز کشی به شهرک صنعتی مبلغ ۲ میلیارد تومان تخصیص یافته است که تلاش می شود تا پایان سال جاری به اتمام برسد.
رئیس اداره گاز در مورد ترمیم کنده کاری ها نیز گفت : تست لوله گذاری جدید انجام شده و پس از تایید توسط بازرسی فنی و تایید پیمانکار به شهرداری اعلام می شود تا نسبت به ترمیم اقدام گردد.
عکس از : فائزه طیوری