موزه عروسک های اوز: راه طلانی بود از اوز تا تهران اما می ارزید به تمام دلخوشی آدمایی که هنوز دلشان کودک بود و با دیدن یک عروسک لچک بسر با گیسو افشان شده و لباسهای رنگارنگ ذوق میکردند.
قصه این بود که ما در هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی شرکت کردیم و نقش خاطره زدیم بر ذهن کودکان این سرزمین.
بله! موزه عروسک های اوز هم در چهار روز نمایشگاه سعی کرد گوشه ای از دستسازهای خلاقانه زنان سرزمین مان ایران را به نمایش عموم بگذارد.

ما در نمایشگاه امسال روایت کردیم قصه های بی شماری از اقوام ایرانی که به نمایندگی از آنها یک عروسک در غرفه داشتیم و کودکان جدا از تعلقات پدر و مادرها ذوق زده بودند از این همه رنگ و خاطرشان با هر عروسکی خیال انگیز و خندان میشد.
در نمایشگاه امسال سعی کردیم از تمام بضاعت مان برای معرفی فرهنگ و افسانه های ایرانی برای کودکان استفاده کنیم.قصه خوانی کردیم،عروسک ها را معرفی کردیم و در کنار آن اقوام ایرانی و تاریخچه فرهنگی آنها را بازگو کردیم.
چه سوالهایی که پرسیده نمیشد.با خودمان فکر کردیم کاش دستمان میرسید تا کوله بار موزه را بر دوش بگذاریم و مثل قدیما از این روستا به آن روستا میرفتیم و به کودکان این سرزمین میگفتیم که چه گنج ها که نداریم
اما حیف که دستمان بسته است …

این نمایشگاه از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ بهمن ماه در تهران با حضور مهمانان داخلی و خارجی برگزار شد که موزه عروسک های اوز به دعوت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس در این نمایشگاه با همکاری اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اوز شرکت کرد.
بسیار عالی، خوب بود در این گزارش بنیانگذار موزه عروسکهای اوز نیز معرفی میشد