جلسه شورای عمومی شهرستان اوز با حضور فرماندار، سایر اعضای اصلی و مدعوین سه شنبه ۲۲ مهر در سالن فرمانداری برگزار شد.
علی اصغر علی پور فرماندار اوز ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی که از ۲۷ مهر آغاز می شود، امنیت شهرستان اوز را مرهون شورای تامین و فرمانده و پرسنل نیروی انتظامی دانست. وی افزود: وحدت نماد منطقه است و تصمیم داریم با هماهنگی با ستاد کرونا همایش بزرگ علمای تشیع و تسنن با حضور ۶ فرماندار منطقه، علما و بخشداران در هفته وحدت برگزار کنیم.

نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی گفت: برای بزرگداشت ۱۳ آبان نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی مراسم در یکی از فضاهای باز مدارس برنامه ریزی خواهیم کرد.
فرماندار با توجه به اهمیت وقف در کاهش فاصله طبقاتی خواستار آن شد اوقاف با همکاری فرمانداری و سپاه تجلیل از خیرین را درهفته وقف برنامه ریزی کند.
علی پور با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب در باره فرهنگ عمومی و توجه به جنبه های عینی و اخلاقیات و امور اجتماعی در توجه دقیق به دیدگاه رهبری تاکید کرد.
وی بر نهادینه کردن کتابخوانی نیز تاکید داشت و گفت: باید جامعه هدف را در این مقوله بشناسیم و برنامه ریزی کنیم. برای کتابخانه های روستاها به ویژه کوره و بیدشهر با هماهنگی اداره کتابخانه های عمومی و نیکوکاران اقدام شود.

در ابتدای این نشست فروغ هاشمی سرپرست اداره فرهنگ و ارشادا اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی دستور کار جلسه را برنامه ریزی برای هفته نیروی انتظامی، هفته وحدت، روز های دانش آموز و فرهنگ عمومی، هفته های کتابخوانی و تربیت بدنی و وقف اعلام داشت. در ادامه فوزیه زارع سرپرست اداره کتابخانه های عمومی و مسئول کتابخانه اندیشه اوز، فخری رئیس اداره اوقاف، رضایی رئیس اداره آموزش و پرورش، شیخ صالح انصاری و حجت الاسلام عدالتی، سرهنگ محمدیان فرمانده نیروی انتظامی، سرگرد مجردی از حوزه مقاومت بسیج، طیبه نامی از دبیرخانه اموربانوان و خانواده،فاطمه گل حقیقت از خانه فرهنگ فیشور و الهه مرادی از کتابخانه بانو و کودک و نوجوان اوز مواردی را مطرح کردند.

در پایان این نشست حکم عضویت اعضای اصلی شورای فرهنگ عمومی شهرستان اوز که توسط رئیس فرهنگ عمومی استان صادر شده بود، تقدیم اعضا شد.

