«افت تحصیلی» و « نداشتن رتبههای برتر در کنکور» به ویژه میان پسران شرکت کننده در آزمون سراسری یکی از دغدغه های دست اندرکاران آموزش و پرورش و خانواده هاست. دراین زمینه تلاش هایی صورت گرفته است که به گفته محمد رضا رضایی رئیس آموزش و پرورش این امر یک پروسه زمان بر است و در گذر زمان خود را نشان می دهد.
به همت مدرسه غیر انتفاعی نظری، آموزشگاه خیام و نمایندگی گاج در اوز، طی مراسمی از۴ تن از دانش آموزان منتخب استعدادهای درخشان ۲۵ شهریور در پژوهشسرای بدری تجلیل شد. احسان احمدی، میلاد خادم و عبدالله جنگجو و مانیا حسن پور منتخبانی بودند که توانسته بودند در آزمون استعداهای درخشان در دبیرستان های نمونه مردمی و تیزهوشان پذیرفته شدند. آنان درکلیپی که پخش شد و تاکید برآن داشتند که کلیپ براساس واقعیات- و نه کلیشه-، تهیه شده ضمن بیان مواردی از واقعیات آموزشگاه ها از هدفگذاری، تلاش مستمر، یادگیری مفهومی، حمایت خانواده ها، نظم و انضباط و دبیران دلسوز به عنوان عوامل تاثیرگذار در موفقیت خود گفتند.

عبدالله وحدانی مجری مراسم و از دبیران مدرسه نظری نتیجه علم را یادگیری، تغییر نگرش ودیدگاه و به کاربستن آموخته ها دانست و گفت: یادگیری را متکی بر ۴ اصل: چگونه زیستن، چگونه دانستن، چگونه به کاربستن و همزیستی مسالمت آمیز است.

بهرام رفیعی مدیر مدرسه نظری با تشکر از دبیران دلسوز مدرسه گفت: خوشحالم که از ۶ شرکت کننده در این آزمون از مدرسه نظری، ۳ نفر موفق شده اند در مدارس نمونه و تیزهوشان پذیرفته شوند و این مایه خوشحالی است. وی از تجربه موفق خود در دبیرستان خاتم الانبیا نیز ذکر یادی کرد و گفت: با این پیشینه در سال تحصیلی جاری مدرسه نظری در متوسطه دوم نیز دانش آموز می پذیرد و اظهار امیدواری کرد آموزش مدرسه آن چنان با کیفیت باشد که این ۳ دانش آموز نیز در این مدرسه ادامه تحصیل بدهند.

محمدر ضا رضایی رئیس آموزش و پرورش اوز که جلسه دیگری را برای شرکت در مراسم نیمه کاره گذاشته بود، با تشکر از همکاری مردم با این اداره که یکی از عوامل ماندگاری وی در اوز شده، رقابت را از پایه های موفقیت برشمرد و افزود: در نتایج کنکور که اعلام شده شاهد ارتقای کیفی رتبه ها و رشته های برتر در دانشگاه ها هستیم و در رشته های پزشکی، داروسازی و فرهنگیان دانش آموزان منطقه پذیرفته شده اند اما این پروسه زمان بر است. وی از رفیعی مدیرمدرسه نظری و آموزشگاه خیام تشکر کرد.

اسلام پرست مشاور آمورشگاه خیام و گاج توصیه هایی برای موفقیت دانش آموزان داشت که کاربردی بود. وی هدف، انگیزه، مشاور تحصیلی خوب و ساعت واقعی مطالعه را موثر دانست و از کتاب و منبع، برنامه ریزی و نظم، آزمون مقایسه ای و استاد و مشاور به عنوان ابزارهای کنکور یاد کرد که باید مد نظر خانواده ها باشد.

پارسا فقیهی که در سال گذشته با کسب رتبه ۱۰۱ ریاضی از چهره های برتر کنکوراوز بود گفت: علاوه بر نکاتی که مشاور یاد آوری کردند، تلاش خود دانش آموزان و حمایت و تشویق در موفقیت آنان بسیار تاثیر گذار است. وی گفت: دانش آموزان و خانواده ها باید هدفگذاری کنند و به فعالیت های خود ایمان داشته باشند و دانش آموزان هدفمند قدر بزرگان را نیز خواهند دانست.


مراسم با تجلیل از احسان احمدی، میلاد خادم، عبدالله جنگجو و مانیا حسن پور به عنوان ۴ دانش آموز منتخب استعداهای درخشان با اهدای لوح و هدایا از سوی مدرسه نظری، آموزشگاه خیام و گاج پایان یافت.
عکس ها از: عبدالرحیم نوروزی

لطفا بفرمایید چه کسی دررشته داروسازی قبول شده؟چون آقای رضایی گفتند قبولی دراین رشته داشتیم
همچنین فردی که رشته پزشکی قبول شده دیپلم خود راسال ۸۸ گرفته یعنی ایشان بعد ده سال همت کردند و توانسته اند در رشته پزشکی قبول شوند حال نمی دانم چرا آقای رضایی این نکته را عنوان کردند که امسال رتبه های برتر داشتیم آیا قبولی این دانش آموز بعد ده سال ربطی به آموزش پرورش اوز دارد؟یا همت و پشتکار خود فرد بوده
موقعی که ایشان دیپلم گرفتن آقای رضایی اصلا اوز نبودند
سایت آفتاب لارستان اسامی پذیرفته شدگان کنکور لار را زده ای کاش آقای رضایی پیش از اینکه پشت تریبون بروند و صحبت کنند یک مقایسه آماری بین پذیرفته شدگان اوز ولار انجام می دادند دراینصورت دیگه فکر کنم خودشون پشیمون می شدن که برن راجع به پذیرفته شدگان اوز حرف بزنن چرا که اونهایی که رشته های خوب قبول شدن که بیشترشون درشهرهای دیگه درس خوندن
بسیاری از افرادی که در رشته های خوب دولتی قبول شده اند اوزیهای ساکن شیراز وبندر هستند ومحصول اموزش وپرورش اوز نیستند افت تحصیلی در اوز خیلی زیاد است واوز از شهرهای مجاور خیلی عقب است اموزش وپرورش اوز روزگاری سر امد در منطقه جنوب فارس بوده
با توجه به اینکه تاکید وزیر آموزش وپرورش بر ایجاد فرصت های برابر آموزشی است نمی دانم چرا درشهر اوز اینهمه تاکید بر راه اندازی مدارس غیر انتفاعی است چرا به مدارس دولتی توجهی نمی شود ونظارتی در گزینش معلم ها و دبیران نیست مدارس غیر انتفاعی فقط برای قشر پردرآمد ومرفه جامعه است حال دانش آموزانی که استعداد دارند ولی توان مالی ندارند تکلیفشان چیست؟!!اخیرا شاهد راه اندازی چندین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه وپسرانه هستیم که درجذب دانش آموز ان پولدار باهم رقابت دارند وشاگردان بی بضاعت باید به تحصیل در کنار دختر و پسر افغانی بسنده کنند که با فرهنگ پذیری از آنها به سمت نابودی پیش بروند.