بنیاد نیکوکاران امید آفرین شهرستان اوز امروز ۱۱ فروردین، از ۲۲ دانشجوی برتر و ۱۷ کارمند طرح امید شهرستان اوز درسالن الزهرا تجلیل کرد.
سیدیوسف حسینی مدیر عامل بنیاد گفت: بنیاد نیکوکاران امید آفرین چندین طرح در دستور کار دارد. طرح تجلیل از دانشجویان و دانش آموزان یکی از طرح های بنیاد است و طرح دیگر طرح امید است که به ابتکار و حمایت ابراهیم فقیهی به اجرا در می آید که ماهیانه یک میلیون تومان برای پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی پرداخت می شود. حسینی طرح دیگر بنیاد را طرح حمایت از پذیرفته شدگان در دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد.
طرح حمایت از پژوهشگران و دانش پژوهان دیگر طرح بنیاد است که در موضوعات مربوط به شهرستان اوز، بنیاد حمایت می کند. مسایل اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، خودکشی می تواند مورد مطالعه قرار گیرد. طرح تبدیل وضعیت کارمندان به استخدام رسمی که مکمل طرح امید است نیز در بنیاد به اجرا در می آید.
مدیر عامل بنیاد افزود: در کتابخانه بنیاد کتاب های اهدا شده مربوط به کنکور به دانش آموزان علاقه مند اهدا می شود. مشارکت با آموزشگاه ها برای تقویت بنیه تحصیلی دانش آموزان از دیگر طرح های بنیاد است. باید آموزشگاه متوسطه دوم غیر انتفاعی که دروازه ورود به دانشگاه است، را راه اندازی کنیم که بنیاد در این زمینه آماده همکاری است.
طرح حامی از دیگر طرح هایی بود که معرفی شد که از دانشجویانی که مشکل مالی داشته باشند حمایت خواهد شد.
حسینی از عبدالخالق امینی و محمد وحدانی به عنوان حامیان مالی اصلی بنیاد نام برد و افزود: محمد ابراهیم فقیهی نیز از طرح امید حمایت می کند و خواستار آن شد که افراد بیشتری حمایت کنند. وی در پایان گفت: در سال جاری ۶ دانشجوی پزشکی داشتیم و انفال راستی رتبه ۴۳ تجربی داشته است.
شیخ محمد صالح انصاری گفت: سعادت آدمی در این ۲ عبارت نهفته است: ساجد خدا و خدمتگزار خلق بودن. وی از امید و نیکوکاری به عنوان ۲ ضرورت جامعه نام برد تا در لوای آن آینده خوبی برای جامعه داشته باشیم. انصاری یادآورشد: قصه های قرآن برای درس عبرت است. دعا همیشه از دغدغه های درونی حکایت دارد و حضرت ابراهیم در کنار کعبه دعا می کند و امنیت، رفاه و آسایش، تربیت مبتنی بر دین آگاهانه و در آمیختن عقل و قلب از خدا می خواهد. صلابت عقل باید با نرمش قلب نرم شود و نرمش قلب باید با صلابت عقل کنترل شود. پیامبر ابراهیم در ادامه دعا می کند خدایا پیامبری برایشان مبعوث کن تا از جنس خودشان باشد و به آنان بینش اعطا کند و بعد به آن ها علم و دانش و حکمت بیاموزد، عالم باید حکیم باشد و در حقیقت ترمز علم حکمت است و خروجی همه آن ها تهذیب فرد و جامعه باشد.
در ادامه از ۱۷ نفر از پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی به شرح زیر تجلیل شد:
سخنران دیگر برنامه دکتر حبیب دانیالی استاد دانشگاه صنعتی شیراز بود و گفت: ۳ بخش جامعه هدف، حامیان و نیکوکاران و بنیاد که واسط آن هاست در این نشست حضور دارند. شخصا در جلسه اول کلاس به دانشجویان می گویم شما جوان تحول آفرین و ریسک پذیر هستید که می خواهید مسلط به علم شوید و باید قدر خود را بدانید. گوشزد می کنم شما تعلق به جامعه دارید و ارتباط خود را با جامعه قطع نکنید و خدمت به جامعه باقیات و صالحیات است.
وی افرود:نیکوکاران زحمت کشیدند و به این نتیجه رسیدند که باید به علم آموزی کمک کنند و گزینه خوبی انتخاب کردند زیرا با این کار خود ایجاد ظرفیت می کنند که بدیل ندارد و به فکر و دیدگاه شما افتخار می کنیم.
دکتر دانیالی خاطر نشان کرد در جوامع جدید کار فردی جوابگو نیست. یکی از مشکلات جوامع توسعه نیافته عدم شکل گیری نهادهاست. بنیاد نیکوکاران امید آفرین باید استمرار داشته باشد و تعطیل بردار نیست و افق طولانی ترسیم کنید و در عمق تاریخ فکر کنید.
تجلیل از ۲۲ نفر ازدانشجویان برتر بخش دیگر برنامه بود که پس از پخش مصاحبه با انفال راستی دارنده رتبه ۴۳ تجربی از روستای محلچه انجام شد که عبارتند از:
انفال راستی پزشکی تهران، حوریا درخواه پزشکی أصفهان، ماریا شمسی پزشکی جهرم، پویا عباسی پزشکی شیراز، سینا صفرپوردندانپزشکی رشت، پگاه رحمانی دندانپزشکی شیراز، ساحل محمدی آموزش ابتدایی، احمد اکبری آموزش ابتدایی، علی ملاحت مهندسی انرژی، محمد امیری نژاد عمران، ماهرخ حیدری هنر، معین انصاری مدیریت بازرگانی، یوسف میر احمدی زیست فناوری، بیتا رفیعی عمران، مریم نصرتی مهندسی مکانیک، هانیه عبداللهی کامپیوتر، ساقی فضلی گفتار درمانی، مهدی حق شناس آموزش ابتدایی فرهنگیان، یاسین جلیلی مهندسی برق، علی سیاوشان مهندسی هوا فضا شریف، عبدالله جنگجو مترجمی زبان.
فتح الله امینی معاون آموزشی آموزش و پرورش ضمن تشکر از کسانی که در این راه زحمت می کشند، گفت: افرادی که از آنان تجلیل می شود از نیروهای انسانی و بومی شهرستان هستند که باید خود را برای پذیرش مسئولیت آماده کنند. ما خود برای پذیرش مسئولیت اعلام آمادگی کردیم تا فضا برای حضور مسئولین بومی فراهم بیاید. از موسسین آموزشگاه های غیر دولتی تشکر می کنیم اما نباید مدارس دولتی فراموش شوند. ۲ مجوز برای آموزشگاه دوم پسران ودختران صادر شده است. در رشته ریاضی فیزیک مشکل داریم و انتظار داریم دانشجویان فرهنگیان به این رشته ها ورود کنند تا کمبود نیرو برطرف شود.
در آخرین مرحله ابتدا به محمد ابراهیم فقیهی، عبدالحمید عابدی و حاجی زادگان از حامیان طرح امید لوحی تقدیم شد، سپس به ۲ نفر از دانشجویان فرهنگیان ساحل محمدی و احمد اکبری لوح تقدیر داده شد.
احمد جلیلی از اعضای بنیاد مجری مراسم بود و گفت: این تجلیل، چهارمین دوره تجلیل است که معمولا در هفته اول فروردین ماه برگزار می شود و امسال به دلیل فوت یکی از بستگان بنیاد با تاخیر انجام شد. به دانشجویان بسته به رشته ودانشگاه محل تحصیل ۲ و ۳میلیون تومان و فرهنگیان ۱۵ میلیون تومان اهداشده و کسانی که در طرح امید پذیرفته شده اند هم ماهیانه یک میلیون برای ۵ سال داده می شود.
عرض خسته نباشید وخداقوت
دربخشی از صحبت ها آمده که باید مدارس غیرانتفاعی برای متوسطه ۲ راه اندازی بشه تجربه ای که از راه اندازی مدارس غیرانتفاعی در ابتدایی و متوسطه ۱ به دست آمده نشان دهنده ی این است که توجه به مدارس غیرانتفاعی نتوانسته معضل ضعف آموزش این شهر راازبین ببرد چرا که به دلیل کمبود مالی که این مدارس دارند نه به لحاظ محیط آموزشی وداشتن امکانات تفاوتی با مدارس دولتی دارند و نه به لحاظ به کار گیری نیروهای مجرب و کارآزموده.
بااین اوضاع اصلا به صلاح نیست که به جای توجه به مدارس دولتی و رفع کاستی های این مدارس برای متوسطه ۲ نیز به فکر راه اندازی مدرسه غیرانتفاعی باشیم.
دوست عزیز ناشناس بنده بهرام رفیعی موسس مدرسه نظری به تلفن ۹۱۷۱۸۱۳۲۸۳ در خدمت هستم اگر مایل هستید حضور باهم صحبت کنیم .
خیلی چیزها نوشتم و دستم خورد به دکمه ای و پاک شد و حال و وقت دوباره نوشتن ندارم . کمبودامکاناتمدارس غیردولتی شما نوشتیدقبول دارم و خیلی هم با سند و مدرک رد می کنم . سعی میکنم در آینده طی مقاله ای به سوال حضرت عالی و دیگرانی مثل حضرتعالی که کم هم نیستند و مسلما موافقین مدرسه غیر دولتی بنده هم کم نیستند بتوانم پاسخ دهم .
متاسفانه مسئولین مدارس غیر انتفاعی اوز در بخش سخت افزاری و محیط و امکانات مدارس حرفی برای گفتن ندارند و در این خصوص سرمایه گزاری قابل قبولی ندارند و همیشه بدنبال خیر و وام هستند . و در بخش مربیان و معلمان هم ضعف هایی مشاهده می شود چون مربی خوب نیاز به حقوق خوب هم دارد . اگر قرار است خیر کمک کند واجب است به مدارس دولتی کمک شود که همه قشرها استفاده کنند . پس مدارس غیر انتفاعی لازمه سرمایه گزاری بیشتر و بهتری در نرم افزار و سخت افزار داشتهرباشند.
دوست عزیز ناشناس .بنده بهرام رفیعی موسس مدرسه غیردولتی نظری خودم را معرفی میکنم که صریح و واضح با جرات و شهامت بتوانیم گفت و گو کنیم . البته از حضرتعالی تقاضا دارم چنانچه مایلید چه در فضای مجازی چه در فضای حقیقی چه حضور و غیر حضوری با هم صحبت کنیم . تلفن بنده ۰۹۱۷ ۱۸۱ ۳۲۸۳ می باشد .
اولا بنده افتخار می کنم در طی این دوسال که دانش آموزان غیرانتفاعی نظری به مرحله کنکور رسیده اند هر سال در مراسم تجلیل چند نفر از پذیرفته شدگان دانشگاه از مدرسه نظری می باشند.شاهد مدعا امسال جلیلی و امیرپور و سیاوشان و احتمالا دونفری دیگر بودند که بنده حضور ذهن ندارم .پس تلاش ما و خانواده و انگیزه و میل دانش آموز بی تاثیر نبوده است .لذا این که می فرمایید کمکی به ضعف آموزشی نکرده صحبت شما مستدل نیست و بنده خیلی دلیل دیگر دارم که در حضور بهتر است با هم صحبت کنیم اما اینکه می فرمایید از لحاظ امکانات با مدارس دولتی تفاوتی ندارد حق باشماست بنده به عنوان موسس اصلا با این امکانات راضی نیستم بارها با اولیا و خیرین و بنیاد صحبت کردم این شان و شخصیت و امکانات در حد و اندازه اوز فرهنگی نیست ما خیلی امکانات بیشتر باید داشته باشیم که مدرسه را ممتاز کنیم و متفاوت از مدارس دولتی و حتی تیزهوشان و نمونه نماییم اما برادر خرما در نخیل و دست ما کوتاست ۷ سال دارم داد می زنم کمبود مالی دارم و این شهریه کفاف حتی پرداخت حقوق کادر پرسنلی دفتر و آموزشی نمی دهد . بنده بارها گفته ام اینجا بنگاه اقتصادی موسسه فرهنگی است و هر شهریه و در آمد دیگر و کمک خیرین صرف مدرسه می شود و بنده هم مثل دیگر پرسنل در حد کارم یک حقوقی می گیرم و سود حاصله چنانچه باشد صرف آموزش خواهد شد . از هم فکری و مشاوره اولیا و اعضای انجمن و یا هرکس دیگر مثل حضرتعالی هم بهره می بریم .
ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند .
به هرحال در خدمتیم برای پیشبرد آموزش مارا تنها نذارید.
درسایت میلاد. لارستان علوم پزشکی. لارستان درباره تحویل. خودروهای ویژه. برای. شبکه های. بهداشت. ودرمان. منطقه. مطلبی. از قول. دکتر. سلمانپوردرج. کرده اند. لازم. است. شبکه....
قابل توجه مدیر محترم جناب. احمدی در مطلب: نشست انجمن خیریه سلمان فارسی اوز با شهروندان برگزار شد/کلیپ عملکرد
از زحمات و فعالیت انجمن خیریه اوز بویژه در جریان زلزله اوز قدردانی می کنیم و امیدواریم افراد مغرض که در فضای مجازی دایما مشغول بدگویی و شایعه پراکنی در خصوص این انجمن خیر...
محمد در مطلب: نشست انجمن خیریه سلمان فارسی اوز با شهروندان برگزار شد/کلیپ عملکرد
این 2 پروژه در دست اجراست که هنور آغاز نشده ولی ساختمان آموزشی برای واحد آموزش فنی و حرفه ای است و تفرجگاه روزانه سالمندان نیز برای سالمندان است که بتوانند دور هم جمع شده...
مدیریت در مطلب: نشست انجمن خیریه سلمان فارسی اوز با شهروندان برگزار شد/کلیپ عملکرد
جناب احمدی. لطفا. از ۲. ساختمان. اموزشی. وتفرجگاه. روزانه. سالمندان. که. اقای کرامتی. اشاره. کردند توضیح. دهید که کجاست. وبرای چه. اموزشی. است. خیلی ممنون...
سوال. از مدیر محترم. سایت در مطلب: نشست انجمن خیریه سلمان فارسی اوز با شهروندان برگزار شد/کلیپ عملکرد
جناب احمدی. لطفا خبر علوم پزشکی. لارستان. مبنی بر ورود ۳. دستگاه خودرو. شاسی بلند برای. شبکه های. زیر مجموعه لارستان. را. باز نشر. دهید. تا انجمن خیریه بیمارستان. وفرماند...
قابل توجه انجمن خیریه. بیمارستان. وفرمانداری. اوزز در مطلب: روز جهانی معلولین؛ توسعه نقش افراد دارای معلولیت الهام بخش آینده ای فراگیر و پایدار
ماشاالله همه بزرگان ومسولان. حاضرند. اینشالله که مطالبات ودرخواستهای مردم ودر. راس همه انها. تاسیس نمایندگی. ثبت. اسناد بتوانند عملی. کنند. واقعا که مردم. این. انتظار بح...
حکایت. نمایندگی. ثبت. اسناد. در اوز در مطلب: روز جهانی معلولین؛ توسعه نقش افراد دارای معلولیت الهام بخش آینده ای فراگیر و پایدار
سه اوقاف هم باید تکلیف خود را مشخص کند برکه های گندیده داخل شهر را تخریب و تمیز کاری نمی کند در عوض برکه های مثمر و تامین کننده آب را به سوی نابودی حل می دهد...
آرزو خ ه آ.خ در مطلب: بررسی پیشنهادات مردمی برای حفاظت از مجموعه ۱۹برکه با ساخت فاز ۵ و ۶ مسکن ملی
خبر بسیار خوبی بود آرزوی خیر و برکت برایشان داریم منتظر حمایت شهروندان هستیم....
شهروند در مطلب: رستوران قلعه اوز از ۱۰ آذر بازگشایی می شود
ممنون از یادآوری، اضاف شد...
مدیریت در مطلب: بررسی پیشنهادات مردمی برای حفاظت از مجموعه ۱۹برکه با ساخت فاز ۵ و ۶ مسکن ملی
خدا خیرشان بده کار نیک پسنده ای است خیر ماندگار همیشه میباشد. بهتر نیست به جای گوشت شکر مرغ وغیره که برای مرحومین خیرات میدن از این کارهای خدا پسنده انجام بدهند که خیرشان...
در مطلب: تخت برقی خیریه شادروان احمد منظریان به انجمن خیریه سلمان فارسی اهدا شد
عرض خسته نباشید وخداقوت
دربخشی از صحبت ها آمده که باید مدارس غیرانتفاعی برای متوسطه ۲ راه اندازی بشه تجربه ای که از راه اندازی مدارس غیرانتفاعی در ابتدایی و متوسطه ۱ به دست آمده نشان دهنده ی این است که توجه به مدارس غیرانتفاعی نتوانسته معضل ضعف آموزش این شهر راازبین ببرد چرا که به دلیل کمبود مالی که این مدارس دارند نه به لحاظ محیط آموزشی وداشتن امکانات تفاوتی با مدارس دولتی دارند و نه به لحاظ به کار گیری نیروهای مجرب و کارآزموده.
بااین اوضاع اصلا به صلاح نیست که به جای توجه به مدارس دولتی و رفع کاستی های این مدارس برای متوسطه ۲ نیز به فکر راه اندازی مدرسه غیرانتفاعی باشیم.
دوست عزیز ناشناس بنده بهرام رفیعی موسس مدرسه نظری به تلفن ۹۱۷۱۸۱۳۲۸۳ در خدمت هستم اگر مایل هستید حضور باهم صحبت کنیم .
خیلی چیزها نوشتم و دستم خورد به دکمه ای و پاک شد و حال و وقت دوباره نوشتن ندارم . کمبودامکاناتمدارس غیردولتی شما نوشتیدقبول دارم و خیلی هم با سند و مدرک رد می کنم . سعی میکنم در آینده طی مقاله ای به سوال حضرت عالی و دیگرانی مثل حضرتعالی که کم هم نیستند و مسلما موافقین مدرسه غیر دولتی بنده هم کم نیستند بتوانم پاسخ دهم .
متاسفانه مسئولین مدارس غیر انتفاعی اوز در بخش سخت افزاری و محیط و امکانات مدارس حرفی برای گفتن ندارند و در این خصوص سرمایه گزاری قابل قبولی ندارند و همیشه بدنبال خیر و وام هستند . و در بخش مربیان و معلمان هم ضعف هایی مشاهده می شود چون مربی خوب نیاز به حقوق خوب هم دارد . اگر قرار است خیر کمک کند واجب است به مدارس دولتی کمک شود که همه قشرها استفاده کنند . پس مدارس غیر انتفاعی لازمه سرمایه گزاری بیشتر و بهتری در نرم افزار و سخت افزار داشتهرباشند.
دوست عزیز ناشناس .بنده بهرام رفیعی موسس مدرسه غیردولتی نظری خودم را معرفی میکنم که صریح و واضح با جرات و شهامت بتوانیم گفت و گو کنیم . البته از حضرتعالی تقاضا دارم چنانچه مایلید چه در فضای مجازی چه در فضای حقیقی چه حضور و غیر حضوری با هم صحبت کنیم . تلفن بنده ۰۹۱۷ ۱۸۱ ۳۲۸۳ می باشد .
اولا بنده افتخار می کنم در طی این دوسال که دانش آموزان غیرانتفاعی نظری به مرحله کنکور رسیده اند هر سال در مراسم تجلیل چند نفر از پذیرفته شدگان دانشگاه از مدرسه نظری می باشند.شاهد مدعا امسال جلیلی و امیرپور و سیاوشان و احتمالا دونفری دیگر بودند که بنده حضور ذهن ندارم .پس تلاش ما و خانواده و انگیزه و میل دانش آموز بی تاثیر نبوده است .لذا این که می فرمایید کمکی به ضعف آموزشی نکرده صحبت شما مستدل نیست و بنده خیلی دلیل دیگر دارم که در حضور بهتر است با هم صحبت کنیم اما اینکه می فرمایید از لحاظ امکانات با مدارس دولتی تفاوتی ندارد حق باشماست بنده به عنوان موسس اصلا با این امکانات راضی نیستم بارها با اولیا و خیرین و بنیاد صحبت کردم این شان و شخصیت و امکانات در حد و اندازه اوز فرهنگی نیست ما خیلی امکانات بیشتر باید داشته باشیم که مدرسه را ممتاز کنیم و متفاوت از مدارس دولتی و حتی تیزهوشان و نمونه نماییم اما برادر خرما در نخیل و دست ما کوتاست ۷ سال دارم داد می زنم کمبود مالی دارم و این شهریه کفاف حتی پرداخت حقوق کادر پرسنلی دفتر و آموزشی نمی دهد . بنده بارها گفته ام اینجا بنگاه اقتصادی موسسه فرهنگی است و هر شهریه و در آمد دیگر و کمک خیرین صرف مدرسه می شود و بنده هم مثل دیگر پرسنل در حد کارم یک حقوقی می گیرم و سود حاصله چنانچه باشد صرف آموزش خواهد شد . از هم فکری و مشاوره اولیا و اعضای انجمن و یا هرکس دیگر مثل حضرتعالی هم بهره می بریم .
ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند .
به هرحال در خدمتیم برای پیشبرد آموزش مارا تنها نذارید.